Αύξηση 18,5% στις αφίξεις από κρουαζιερόπλοια στο 7μηνο

Αύξηση 18,5% στις αφίξεις από κρουαζιερόπλοια στο 7μηνο
Το Σάββατο 27.08.2016, ο Οργανισμός Λιμένος Πειραιά συνέχισε τη συνεργασία του με το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και την παράσταση "Θάλασσα στην άκρη, η Ελλάδα - Climbing the sea" σε σκηνοθεσία Ν. Διαμαντή με καλεσμένους τους 3600 επιβάτες και τα πληρώματα του κρουαζιερόπλοιου "ROYAL PRINCESS" (η αρχή έγινε με τους επιβάτες του Carnival Vista), σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Η παράσταση που δόθηκε αυτή τη φορά πάνω στο πλοίο είναι μια σύνθεση κειμένων από αρχαίες τραγωδίες και ποιήματα σε ένα ταξίδι όπου το αρχαίο ελληνικό θέατρο συναντά την ελληνική ποίηση σε μια πρωτότυπη δράση που θα συμβάλλει στην προβολή του ελληνικού πολιτισμού.

Οι παρεμβάσεις της Διοίκησης του ΟΛΠ ΟΛΠ στον τομέα της κρουαζιέρας με την υλοποίηση έργων εκσυγχρονισμού στους επιβατικούς σταθμούς, τις νέες εμπορικές συμφωνίες για την προσέλκυση περισσότερων κρουαζιερόπλοιων και με δράσεις που ενισχύουν την ελκυστικότητα της κρουαζιέρας αποτυπώνεται ήδη στα αποτελέσματα του επταμήνου 2016 με αύξηση 18,54% και επιπλέον 150.000 επιβάτες σε σχέση με το αντίστοιχο του 2015, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η υλοποίηση άμεσων επενδύσεων πάνω από 135 εκ. ευρώ σύμφωνα με τη νέα σύμβαση παραχώρησης για την επέκταση των λιμενικών υποδομών στο νότιο μέτωπο ώστε να μπορούν να εξυπηρετηθούν τα νέα κρουαζιερόπλοια μεγάλης χωρητικότητας, έχουν στόχο να αναδείξουν τον Πειραιά ως το μεγαλύτερο λιμάνι κρουαζιέρας της Μεσογείου, τονίζει ο OΛΠ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ