Νέο κατάστημα στη Μυτιλήνη από τα Public

Νέο κατάστημα στη Μυτιλήνη από τα Public
Στη διεύρυνση του δικτύου τους με τη δημιουργία ενός νέου καταστήματος στο νησί της Μυτιλήνης προχωρούν τα Public, μέλος του ομίλου Olympia, συμφερόντων του κ. Πάνου Γερμανού.

Το νέο κατάστημα της αλυσίδας αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό στις 2 Απριλίου. Έχει συνολική έκταση 400 τ.μ. και βρίσκεται σε ένα από τα πιο εμπορικά σημεία της πόλης, στη διεύθυνση Χίου και Αρχιπελάγους επί της πλατείας Σαπφούς.

Πρόκειται για μια επένδυση ύψους 0,5 εκατ. ευρώ, ενώ δημιουργεί 16 νέες θέσεις εργασίας στην τοπική κοινωνία.

Σύμφωνα με τη διοίκηση της εταιρίας, ο στρατηγικός σχεδιασμός για το 2016 περιλαμβάνει τη δημιουργία δύο ακόμη νέων καταστημάτων, στην περιφέρεια και στην Αττική.

Ο διευθύνων σύμβουλος της αλυσίδας καταστημάτων Public, κ. Χρήστος Καλογεράκης, σημείωσε: «Επενδύουμε συστηματικά στην ανάπτυξη των Public με στόχο να εδραιώσουμε τη θέση μας στην αγορά και να έρθουμε πιο κοντά σε ακόμα περισσότερους καταναλωτές σε όλη την Ελλάδα. Έχουμε τη βεβαιότητα ότι το νέο μας κατάστημα, όπου θα απασχοληθούν 16 εργαζόμενοι, εκ των οποίων οι 14 είναι από τη Μυτιλήνη, θα τονώσει την τοπική κοινωνία που δοκιμάζεται ιδιαίτερα τους τελευταίους μήνες».

Σημειώνεται ότι το δίκτυο Public ξεκίνησε το 2005 με 1 κατάστημα και 51 εργαζόμενους στην Πυλαία της Θεσσαλονίκης. Δέκα χρόνια μετά, τα Public συγκαταλέγονται στους μεγαλύτερους retailers της χώρας με περισσότερους από 1.650 εργαζόμενους στο δυναμικό τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ