Πως θα εξασφαλίσετε €100.000 επιδότηση για την επιχείρηση σας

Πως θα εξασφαλίσετε €100.000 επιδότηση για την επιχείρηση σας
Καινοτόμα επιχειρηματικά μοντέλα που δημιουργούν ουσιαστική αλλαγή διεκδικούν 100.000 δολάρια.

Εάν είστε και έσεις ένας από αυτούς που πιστεύουν ότιοι επιχειρήσεις πρέπει να βελτιώνουν τις ζωές των ανθρώπων και ότιοι καινοτόμες επιχειρήσεις θα πρέπει να στοχεύουν στο να κάνουν τον κόσμο καλύτερο,πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά να κάνετε μια αίτηση για το πρόγραμμα TOMS Social Entrepreneurship Fund.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα χρηματοδότησης κοινωνικών επιχειρήσεων με την υποστήριξη του δημιουργού των TOM’S Blake Mycoskie, ο οποίος έχει δείξει πόσο ευαισθητοποιημένος είναι με τα κοινωνικά ζητήματα και έχει δεσμευτεί να βοηθήσει εταιρείες που θέλουν να προσφέρουν στην κοινωνία.

Η TOMS μαζί με το Inc. Μέσα απ’ το Inc. + TOMS Pitch for Good ψάχνουν για την επόμενη γενιά των κοινωνικών επιχειρηματιών, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τις ιδέες τους μπροστά στους κριτές, συμπεριλαμβανομένου του ίδιου του Blake Mycoskie στο Growco Conference 2016 του Inc. Οι επιχειρηματίες θα έχουν την ευκαιρία να εξασφαλίσουν μέχρι και 100.000 δολάρια από την εταιρεία καθώς δημοσιότητα απ’ το Inc.

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις επισκεφτείτε το: http://www.inc.com/toms-social-entrepreneurship-fund-application.html

H TOMS σε συνεργασία με τη UNICEF βοηθάνε τα παιδιά της Συρίας

Η TOMS είναι γνωστή για την αποστολή της να βοηθάει ανθρώπους που έχουν ανάγκη σε όλο τον κόσμο. Για κάθε ζευγάρι παπουτσιών TOMS που πωλείται ανά τον κόσμο, ένα παιδί παίρνει ένα ζευγάρι παπούτσια. Αυτό το χειμώνα, η TOMS σε συνεργασία με την UNICEF προσφέρει χειμωνιάτικες μπότες στα παιδιά της Συρίας για να τα βοηθήσει να αντιμετωπίσουν τις παγωμένες ημέρες του χειμώνα.

Ο Sebastien Fries, Chief Giving Officer της TOMS εξηγώντας τους λόγους και το σκοπό συνεργασίας με την UNICEF αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Στόχος της TOMS είναι να υποστηρίζει παιδιά σε περιοχές που βρίσκονται σε μεγαλύτερη ανάγκη προσφέροντας τους παπούτσια. Είναι τιμή μας να συνεργαζόμαστε με το U.S Fund της UNICEF και να προσφέρουμε χειμωνιάτικες μπότες σε παιδιά που βρίσκονται σε στρατόπεδα προσφύγων στο Ιράκ και το Λίβανο. Η προσφορά αυτή αποτελεί μέρος μιας πιο διευρυμένης πρωτοβουλίας της TOMS σε συνεργασία με τους Giving Partners της προκειμένου να βελτιώσουμε τις ζωές των παιδιών στη Συρία που έχουν επηρεαστεί από την κρίση. Η Winter Boot (χειμωνιάτικη μπότα) που προσφέρουμε από το 2012 έχει βασιστεί στις μαρτυρίες των συνεργατών μας και έτσι κατασκευάσαμε μία μπότα βαρέως τύπου από νάιλον ώστε να προφυλάξουμε τα παιδιά από το κρύο. Οι μπότες αυτές διαθέτουν χοντρή αδιάβροχη σόλα, ζεστή φόδρα και εύκολα προσαρμόσιμα straps ώστε να είναι ιδανικές και για το χιόνι. Η TOMS Winter Boot προσφέρεται προς το παρόν στην Ανατολική Ευρώπη, στη Νότιο Αμερική, στην Κίνα και στις Η.Π.Α.

Υπάρχει ένας σαφής σύνδεσμος μεταξύ TOMS και UNICEF. Η TOMS έως τώρα συνεργάζεται με Giving Partners που συνήθως είναι ανθρωπιστικές οργανώσεις και οργανώσεις που βοηθούν σε θέματα υγείας. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια θετική αλλαγή σε αυτές τις κοινότητες. Μέσα από το μοντέλο One for One της TOMS, επιδιώκουμε να βελτιώνουμε ζωές. Μέσα από τις συνέργιες με τους Giving Partners μας, δουλεύουμε για να προσφέρουμε καινούρια παπούτσια σε παιδιά που έχουν βιώσει τις οδυνηρές συνέπειες μιας κρίσης. Θέλουμε να αναπτύσσουμε μια στρατηγική που θα βοηθάει στο να κατασκευάζουμε καινούρια παπούτσια αποτελώντας μέρος ενός μεγαλύτερου προγράμματος υγείας, σίτισης, εκπαίδευσης και ανθρωπιστικής βοήθειας.

Γνωρίζουμε ότι πλέον σήμερα η κοινότητά μας περιμένει από εμάς να πάμε ακόμα ένα βήμα πιο πέρα επηρεάζοντας ουσιαστικά ανθρώπους και επιχειρήσεις παντού. Σε συνεργασία με το U.S. Fund της UNICEF μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο ακόμα καλύτερο για τα παιδιά.»

Εκτός όμως από τη συνεργασία με τη UNICEF, η TOMS έχει κι άλλο λόγο να είναι υπερήφανη για τα αποτελέσματα των συνεργιών της με τους Giving Partners της. Αποτελεί ορόσημο στην ιστορία της εταιρείας ότι μέχρι και σήμερα έχει βοηθήσει 200,000 ανθρώπους να αποκαταστήσουν την όρασή τους σε 13 χώρες σε όλο τον κόσμο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ