Κέρδη εν μέσω capital controls για την πολυεθνική των ηλεκτρικών εδών

Κέρδη εν μέσω capital controls για την πολυεθνική των ηλεκτρικών εδών
Τη θέση της εταιρείας Κωτσόβολος στο κοινωνικό και οικονομικό περιβάλλον που μεταβάλλεται συνεχώς παρουσίασε ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Ανδρέας Αθανασόπουλος στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 65 χρόνια παρουσίας της αλυσίδας στην ελληνική αγορά.

Η αγοράεπανήλθε σεφυσιολογικούς ρυθμούς μετά την επιβολή των ελέγχων κεφαλαίου, οι οποίοι τηνεπηρέασαν για μικρό χρονικό διάστημα.

Παρ’ όλα αυτά έκανε λόγο για ένα δύσκολο 2015, το οποίο τους τελευταίους μήνες παρουσιάζει σημάδια ανάκαμψης. Εκτίμησε μάλιστα ότι σε περίπτωση που δεν υπάξει κάποια έκπληξη, θα κλείσει το έτος με θετικό πρόσημο για την Κωτσόβολος.

Η Κωτσόβολος έχει βγει ενισχυμένη από τις τελευταίες εξελίξεις με τα μερίδια αγοράς της σε πολλές από τις βασικές κατηγορίες προϊόντων να ξεπερνούν το 25%.

Οκ. Αθανασόπουλος επεσήμανε ότι τα τελευταία 2 χρόνια έχουν προσληφθεί περίπου 250 άτομα και πρόσφατα προχώρησε σε 50 ακόμη προσλήψεις «τουςπροσλαμβάνουμε γιατί προφανώς έχουμε δουλειά».Η εταιρία επίσης«τρέχει» επενδύσεις άνω των 5 εκατ. ευρώ ετησίως, τις οποίες και συνεχίζει.

Την τελευταία 2ετία έχουν ανακαινιστεί περισσότερα από από 35 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Στην ανανέωση του δικτύου καταστημάτων της, η εταιρεία θέτει ως προτεραιότητα, εκτός από τη δημιουργία σύγχρονων και λειτουργικών χώρων για την εύκολη πλοήγηση του καταναλωτή, την ανάδειξη νέων προϊοντικών κατηγοριών. Επιπλέον, επεκτείνεται στο χώρο των υπηρεσιών, όπως έγινε πρόσφατα με την επέκταση στις υπηρεσίες ηλεκτρολόγου και υδραυλικού.

Η εταιρία έρχεται σε επάφη, σε καθημερίνη βάση, μεπάνω από 100.000 πελάτες σε όλα τα κανάλια διανομής,πραγματοποιεί πάνω από 1.000 διανομές και εγκαταστάσεις προϊόντων σε σπίτια πελατών και απαντά σε πάνω από 10.000 κλήσεις πελατών, διατηρώντας υψηλά τα επίπεδα παροχής υπηρεσιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ