Αλυσίδα καφέ ψάχνει συνεργάτες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη – Ποια είναι η πρόταση

Αλυσίδα καφέ ψάχνει συνεργάτες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη – Ποια είναι η πρόταση
Ξεκίνησαν πριν από περίπου πέντε χρόνια από την Πάτρα. Η ιδέα ήταν απλή και ξεκάθαρη: να σερβίρεται ο καλύτερος espresso. Εκ το αποτελέσματος, το εγχείρημα κρίθηκε επιτυχημένο.

Μέσα στα πρώτα δύο χρόνια, τα καταστήματα στ5ην αχαϊκή πρωτεύουσα έγιναν έξι ενώ σήμερα είναι αισίως 24. Πολύ γρήγορα ακολούθησε η επέκταση και σε άλλες πόλοι: Ναύπακτος, Πύργος, Αθήνα, Θεσσαλονίκη αλλά και Λεμμεσός Λευκωσία και Πάφος.

Τα επεκτατικά σχέδια δεν σταματούν. Οι επικεφαλής θέλουν να μπουν για τα καλά στις μεγάλες αγορές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης και αναζητούν συνεργάτες. Ιδού η πρότασή τους.

Η αλυσίδα που ξεκίνησε από την Πάτρα, λέγεται Coffeebrands. Κάθε κατάστημα Coffeebrands προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων σε καφέ, ροφήματα, αναψυκτικά, κρύα σάντουιτς καθώς και γλυκίσματα (κέικ, τσουρέκι κ.λπ.)

«Οι αναπτυξιακές προτεραιότητες των Coffeebrands αφορούν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αλλά και σε άλλες μεγάλες πόλεις, αναζητώντας συνεργάτες που θα πιστέψουν σε ένα κοινό όραμα, σε μια έντιμη σχέση με την εταιρεία, όπου η μόνη δέσμευση θα είναι η διάθεση των προϊόντων της μητρικής εταιρείας, τα οποία διατίθενται αποκλειστικά και μόνο μέσα από τα καταστήματα Coffeebrands» αναφέρουν οι υπεύθυνοι της εταιρείας στην ιστοσελίδα franchise.gr. Εκεί, περιγράφονται και οι λεπτομέρειες της συνεργασίας που μπορούν να έχει κάποιος με την Coffeebrands.

Η αρχική επένδυση για ένα κατάστημα Coffeebrands της τάξεως των 25 – 50 τ.μ. ανέρχεται περίπου στις 27,000 Ευρώ. Το ποσό αφορά στη διαμόρφωση στην επίπλωση και στον εξοπλισμό. Τα entry fees είναι 20,000 Ευρώ, όμως για περιορισμένο αριθμό καταστημάτων στην Αθήνα μηδενίζονται και αντικαθίσταται υπό προϋποθέσεις με ένα ειδικό πρόγραμμα χρηματοδότησης. Περιοδικά τέλη, δηλαδή royalties και marketing fees δεν υπάρχουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ