Το ShellSmart έχει travel με booking

Το ShellSmart έχει travel με booking
Το Shell Smart Club εγκαινίασε το νέο του portal ShellSmart.gr. Οι επισκέπτες θα μπορούν να πραγματοποιούν online καταχώρηση κάρτας

Smart Club και να βλέπουν το υπόλοιπο των πόντων τους, να αναζητούν εύκολα και γρήγορα το αγαπημένο τους προϊόν από τον online κατάλογο Smart Club, να ανακαλύπτουν πρώτοι τις υπάρχουσες προσφορές και να βρίσκουν συγκεντρωμένες όλες τις πληροφορίες για τα πρατήρια, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Shell.

Επιπλέον, το νέο portal ShellSmart.gr παρουσιάζει κάτι μοναδικό και εξασφαλίζει στους επισκέπτες την καλύτερη καλοκαιρινή προσφορά! Παρουσιάζει τη νεα κατηγορία TRAVEL που στήθηκε σε συνεργασία με το Booking.com, η οποία δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να επιλέγουν τον αγαπημένο τους προορισμό και να κάνουν κράτηση στο κατάλυμα της αρεσκείας τους μεταξύ εκατοντάδων επιλογών και βάσει των καλύτερων εγγυημένων τιμών από το Booking.com. Η προσφορά όμως δεν σταματά εδώ μιας και όσοι πραγματοποιούν κράτηση από το ShellSmart.gr κερδίζουν 5% επιστροφή της αξίας κράτησης σε καύσιμα Shell και Χ2 πόντους Smart Club για κάθε ευρώ κράτησης.

Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις μέχρι και 31/08/2014.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ