Η Marasil πάει στο Westfield του Λονδίνου

 Η Marasil πάει στο Westfield του Λονδίνου
Eίναι από τις λίγες εμπορικές εταιρίες στην χώρα που δραστηριοποιείται στον τομέα του παιδικού ενδύματος και έχει έντονη εξαγωγική παρουσία.


Η εταιρία Φράγκος – Marasil ετοιμάζεται να αποκτήσει παρουσία στο βρετανικό εμπορικό κέντρο Westfield στο Λονδίνο, που είναι το μεγαλύτερο του Λονδίνου.
Το εγχείρημα, έρχεται σε συνέχεια της ενίσχυσης της παρουσίας του σήματος στην Ιταλία και το Λίβανο, με ανάπτυξη νέων σημείων πώλησης κατά τους τελευταίους μήνες. Επίσης 2 καταστήματα λειτουργεί η εταιρεία στο Ντουμπάι, ενώ 2 νέα καταστήματα άνοιξε στο Λίβανο. Aλλη μια αγορά στόχος για τη Marasil φέρεται να είναι η Ρωσία, όπου λειτουργεί σήμερα 4 καταστήματα. Η αλυσίδα διαθέτει επίσης παρουσία στο Καζακστάν με 2 καταστήματα. Λειτουργεί επίσης ένα κατάστημα στη Σιγκαπούρη, ένα στον Παναμά, ένα στο Σαν Φρανσίσκο αλλά και 2 στην Κύπρο. Σημειώνεται ότι η Marasil πέρα από τα 18 καταστήματα στο εξωτερικό διαθέτει δίκτυο περίπου 30 καταστημάτων στην Ελλάδα.
Η Φράγκος Α.Ε. ιδρύθηκε το 1987 και εδρεύει στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 423Β στην Ηλιούπολη, σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις (4000τ.μ.) που στεγάζουν τις λειτουργίες και τις δραστηριότητές της. Τις εγκαταστάσεις συμπληρώνει ένας μοντέρνος και λειτουργικός χώρος παραγωγής, αποθήκευσης και διακίνησης των προϊόντων (5000τ.μ.). Η εταιρεία απασχολεί περίπου 180 εξειδικευμένα άτομα που στελεχώνουν όλα τα τμήματα και δραστηριοποιείται στον κλάδο του σχεδιασμού, παραγωγής και εμπορίας παιδικών ενδυμάτων. Εκτός από τα brands Marasil και Mandarino, η εταιρεία σχεδιάζει, παράγει ή αντιπροσωπεύει μεγάλα ελληνικά ονόματα όπως Kitten και Sprint καθώς και διεθνή ονόματα όπως Pierre Cardin, Mauli, καλύπτοντας έτσι ηλικίες από νεογέννητά έως και 16 ετών.
Η Φράγκος Α.Ε. δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην προώθηση και εξάπλωση των προϊόντων της καλύπτοντας ένα τεράστιο δίκτυο διανομής συνεργαζόμενων καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα που περιλαμβάνει 520 συνεργαζόμενα καταστήματα πελάτες και ένα δίκτυο καταστημάτων Marasil & Mandarino (ιδιόκτητα και franchised) που περιλαμβάνει 44 στρατηγικά επιλεγμένα σημεία λιανικής πώλησης.
Επίσης παράλληλα δραστηριοποιείται ήδη στην Ιταλία, Ρωσία, Καζακστάν, Oυκρανία, Κύπρο και στα Hνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ