Στη Διεθνή Έκθεση Eurosatory η Intracom

Στη Διεθνή Έκθεση Eurosatory η Intracom
Η INTRACOM Defense Electronics (IDE) συμμετείχε στη διεθνή έκθεση συστημάτων άμυνας και ασφάλειας “EUROSATORY 2014” η οποία

πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι από 16-20 Ιουνίου και στην οποία συμμετείχαν 1504 εκθέτες από 58 χώρες.
Το περίπτερο της IDE, συμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, επισκέφθηκε η ελληνική αντιπροσωπεία με επικεφαλής την Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας κα Φώφη Γεννηματά, συνοδευόμενη από τον Διοικητή της 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγο κ. Βασίλειο Τελλίδη, ενώ προσέλκυσε το ενδιαφέρον αρκετών επισκεπτών όπως κυβερνητικών και στρατιωτικών αντιπροσωπειών που είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το εύρος των λύσεων που προωθεί η εταιρεία στις Ένοπλες Δυνάμεις τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού.
Η IDE παρουσίασε καινοτόμα προϊόντα και λύσεις, στον τομέα των ηλεκτρονικών συστημάτων δικτυοκεντρικής άμυνας, οι οποίες συνεισφέρουν στην αύξηση της αποτρεπτικής ισχύος των Ενόπλων Δυνάμεων.

Σχετικά με την INTRACOM Defense Electronics
Η INTRACOM Defense Electronics (IDE), η μεγαλύτερη ελληνική εταιρία ανάπτυξης και παραγωγής ηλεκτρονικών και επικοινωνιών αμυντικών συστημάτων, είναι θυγατρική της Intracom Holdings, ενός από τους μεγαλύτερους πολυεθνικούς ομίλους τεχνολογίας στη Ν.Α. Ευρώπη. Η IDE έχει αποκτήσει μοναδική τεχνογνωσία στην σχεδίαση, ανάπτυξη και παραγωγή προϊόντων που ενσωματώνουν τεχνολογίες αιχμής σε τακτικές επικοινωνίες αμυντικών συστημάτων, συσκευές κρυπτογράφησης, συστήματα διοίκησης ελέγχου και επικοινωνιών (C3I), - 2 - στην επιτήρηση, αναγνώριση και ασφάλεια, σε υβριδικά συστήματα ηλεκτρικής ισχύος και συστήματα αποθήκευσης ηλεκτρικής ενέργειας, ηλεκτρονικά πυραυλικών συστημάτων, λογισμικό αμυντικών εφαρμογών και συστήματα ελέγχου και δοκιμών.
Η εταιρία συμμετέχει επίσης σε διεθνή προγράμματα ανάπτυξης και παραγωγής όπως και σε διεθνείς συνεργασίες για την παραγωγή και εξαγωγή αμυντικού εξοπλισμού και περιλαμβάνεται στην επίσημη λίστα προμηθευτών του ΝΑΤΟ. Η IDE εξάγει προϊόντα, λύσεις και υπηρεσίες στην Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, στις ΗΠΑ, στην Κύπρο, Λιβύη, στο Λουξεμβούργο (NSPA) και στην Σουηδία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ