Η Coldair Handling επεκτείνεται στην Αιθιοπία

 Η Coldair Handling επεκτείνεται στην Αιθιοπία
Η Goldair Handling επεκτείνει τις δραστηριότητες της στην Αιθιοπία και συγκεκριμένα στο αεροδρόμιο της Addis Ababa, όπου υπέγραψε συμφωνία με την εταιρεία ICAS, μέλος ομίλου εταιρειών Σαουδαραβικών & Αιθιοπικών συμφερόντων.

Συμφωνία εξαετούς διάρκειας με την εταιρεία ICAS, μέλος ομίλου εταιρειών σαουδαραβικών και αιθιοπικών συμφερόντων, υπέγραψε η Goldair Handling, επεκτείνοντας έτσι τις δραστηριότητές της στην Αιθιοπία και συγκεκριμένα στο αεροδρόμιο της Αντίς Αμπέμπα. Με αυτήν τη συμφωνία, η Goldair Handling αναλαμβάνει το management, την εκπαίδευση του προσωπικού, και μέχρι αυτή να ολοκληρωθεί, την επάνδρωση με προσωπικό από την Ελλάδα.

Επίσης, η Goldair Handling προχώρησε σε σύναψη συμβολαίων με τις αεροπορικές εταιρείες Singapore Airlines και Gulf Air για την επίγεια εξυπηρέτησή τους στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Με την προσθήκη της Singapore Airlines, εθνικό αερομεταφορέα της Σιγκαπούρης και της Gulf Air, εθνικό αερομεταφορέα του Μπαχρέιν, η Goldair Handling αυξάνει το μερίδιο αγοράς της σε 80% στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Σημειώνεται, ότι η Goldair Handling έχει παρουσία σε 26 ελληνικά αεροδρόμια, δύο αεροδρόμια στην Κύπρο (Λάρνακα και Πάφο) και τρία αεροδρόμια στη Βουλγαρία (Σόφια, Μπουργκάς, Βάρνα). Το 2013 εξυπηρέτησε συνολικά 67.000 πτήσεις, 10.000.000 επιβάτες και 37.000 τόνους φορτίου. Σήμερα, απασχολεί 1.470 μόνιμους και 700 εποχικούς εργαζόμενους στην Ελλάδα και 700 εργαζόμενους στο εξωτερικό.