Νέα προϊόντα προσθέτει στον κατάλογο της η Starbucks

Νέα προϊόντα προσθέτει στον κατάλογο της η Starbucks
Αφού κάθισαν και σκέφτηκαν ότι η αγορά του καφέ έχει πλέον κορεστεί, αποφάσισαν ότι πρέπει να διευρύνουν την γκάμα των προϊόντων τους.


Η μεγαλύτερη αλυσίδα καφέ στον κόσμο, ανακοίνωσε χτες ότι θα αρχίσει να προσφέρει μπύρα και κρασί στα χιλιάδες καταστήματα της σε όλο τον κόσμο, καθώς επιδιώκει να ανεβάσει τις πωλήσεις της σε μια εξαιρετικά κορεσμένη αγορά καφέ.
Η εταιρεία ανακοίνωσε , επίσης, κατά την ετήσια γενική συνέλευση των μετόχων της, ότι σε συνεργασία με την γνωστή αμερικανικών talk show Όπρα Ουίνφρεϊ, θα προσφέρει μια νέα σειρά από τσάι στα καταστήματα της, στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Η αλυσίδα καταστημάτων Starbucks ξεκίνησε δοκιμαστικά την πώληση μπύρας και κρασιού το 2010 και το πρόγραμμα δοκιμών έκτοτε έχει επεκταθεί σε 40 καταστήματα σε μεγάλα αμερικανικά αστικά κέντρα. Όπως ανέφεραν οι επικεφαλής της εταιρείας οι πωλήσεις αλκοολούχων ποτών κρίθηκε αναγκαία καθώς η αλυσίδα θέλει να κερδίσει το μερίδιο που της αναλογεί απο τους πελάτες που προτιμούν κυρίως τα εστιατόρια και τα καταστήματα διασκέδασης και ψυχαγωγίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ