Η Coinbase δημιούργησε αγορά παραγώγων κρυπτογράφησης

Η Coinbase δημιούργησε αγορά παραγώγων κρυπτογράφησης

Θα επιτρέψει σε θεσμικούς χρήστες σε επιλέξιμες δικαιοδοσίες εκτός των Η.Π.Α. να διαπραγματεύονται σε διαρκή συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης

 

 

Η Coinbase Global ξεκίνησε μια διεθνή αγορά για παράγωγα κρυπτονομισμάτων την Τρίτη, καθώς η εταιρεία προσπαθεί να επεκτείνει το παγκόσμιο αποτύπωμά της εν μέσω κλιμάκωσης των εντάσεων μεταξύ του τομέα των κρυπτονομισμάτων και των ρυθμιστικών αρχών στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Θα επιτρέψει σε θεσμικούς χρήστες σε επιλέξιμες δικαιοδοσίες εκτός των Η.Π.Α. να διαπραγματεύονται σε διαρκή συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης, δήλωσε η Coinbase.

Η βιομηχανία ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων ανακάμπτει από πολλές αναταράξεις πέρυσι, συμπεριλαμβανομένης της χρεοκοπίας του ανταλλακτηρίου κρυπτογράφησης FTX του Sam Bankman-Fried.

Τον περασμένο μήνα, ο διευθύνων σύμβουλος της Coinbase, Μπράιαν Άρμστρονγκ, είχε προειδοποιήσει ότι οι εταιρείες κρυπτογράφησης θα αναπτυχθούν σε «υπεράκτιους παραδείσους», εκτός εάν οι ΗΠΑ και η Βρετανία κάνουν τους κανόνες τους για τον κλάδο πολύ πιο σαφείς.

Η Coinbase, η οποία συμμετείχε σε μια διαμάχη με την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ, ανακοίνωσε την Τρίτη ότι χώρες σε όλο τον κόσμο αναπτύσσονται ως κόμβοι κρυπτογράφησης λόγω ενός υπεύθυνου ρυθμιστικού πλαισίου.

«Θα θέλαμε να δούμε τις ΗΠΑ να υιοθετούν μια παρόμοια προσέγγιση αντί για ρύθμιση μέσω επιβολής, η οποία οδήγησε σε μια απογοητευτική τάση για την ανάπτυξη κρυπτογράφησης στις ΗΠΑ», ανέφερε το ανταλλακτήριο κρυπτογράφησης.
Ξεχωριστά, ένα άλλο ανταλλακτήριο κρυπτογράφησης Gemini ξεκίνησε την Τρίτη μια πλατφόρμα παραγώγων για διαπραγμάτευση διαρκών συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης, εκτός της δικαιοδοσίας των ΗΠΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ