Θεσσαλονίκη: Το ξέσπασμα της πρώην συζύγου του 50χρονου γυμναστή

Θεσσαλονίκη: Το ξέσπασμα της πρώην συζύγου του 50χρονου γυμναστή

Έκκληση στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης από την οικογένεια του 50χρονου personal trainer.

Έκκληση προς τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης να σεβαστούν το πένθος τους, απευθύνουν τα μέλη της οικογένειας του 50χρονου γυμναστή που βρέθηκε απαγχονισμένος στο γυμναστήριό του, στη Θεσσαλονίκη. Την ίδια στιγμή, η σύζυγος και μητέρα των παιδιών του δηλώνει σε συνέντευξή της ότι “ξέρω πολύ καλά ότι ο Γιώργος δεν είναι καλά. Για να αναρτήσει αυτό το ποστ σημαίνει ότι έγινε κάτι”.

Η είδηση της αυτοκτονίας του 50χρονου personal trainer, έχει προκαλέσει σοκ στην οικογένειά του. Η μητέρα των παιδιών του, ξεσπά και λέει ότι “δεν μπορούμε ακόμη να συνειδητοποιήσουμε τι έγινε”.

“Ό,τι γράφει ο Γιώργος, ό,τι αναφέρει ο Γιώργος, αυτό είναι. Εγώ είμαι σύζυγός του, δεν είμαι ούτε η πρώην ούτε τίποτα άλλο. Αυτό που γνώριζα εγώ είναι ό,τι γίνεται μέσα στο σπίτι μου, μόνο αυτό ξέρω. Έξω από το σπίτι μου δεν ξέρω τίποτα, δεν ενδιαφέρομαι για κάτι άλλο”, δήλωσε η γυναίκα στο thesstoday.gr.

Η ίδια συνεχίζοντας, επεσήμανε ότι το τελευταίο διάστημα γνώριζε την δύσκολη θέση στην οποία είχε βρεθεί ο γνωστός personal trainer, ενώ σημείωσε ότι η κίνηση του 50χρονου με την ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σήμαινε ότι “κάτι δεν πάει καλά”. Η ίδια αποκάλυψε ότι λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή προκειμένου για να ανταπεξέλθει στις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί γύρω από την οικογένειά της. “Προσπαθώ να είμαι καλά. Έχω χάσει τον ύπνο μου και μου δίνουν χάπια”, είπε χαρακτηριστικά η σύζυγος του γυμναστή.

Έκκληση στα ΜΜΕ από την οικογένεια του 50χρονου γυμναστή

Στο μεταξύ, τα μέλη της οικογένειας του γυμναστή απευθύνουν έκκληση προς τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης να σεβαστούν το πένθος τους, δηλώνοντας ότι δεν επιθυμούν να κάνουν καμία δημόσια δήλωση για τον θάνατό του.

Με ανακοίνωση που απέστειλε προς το ΑΠΕ-ΜΠΕ, την ΕΣΗΕΑ, την Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδος και όλα τα ΜΜΕ, η συνήγορος της οικογένειας του εκλιπόντος, Παρασκευή Σεραϊδου, αναφέρει τα εξής:

“Ευχαριστούμε για την συμπαράσταση και την αγάπη που εισπράττουμε από όλο τον κόσμο. Θα θέλαμε όμως να γίνει σεβαστή από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης η συνειδητή απόφασή μας, να μην προβεί κανένα μέλος της οικογενείας μας σε οποιαδήποτε δημόσια δήλωση, καθώς και να γίνει αποδεκτή η επιθυμία μας να θρηνήσουμε τον άνθρωπό μας μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας”.

“Η οποιαδήποτε ενόχληση μελών της οικογενείας μας – κυρίως δε των ανηλίκων παιδιών του εκλιπόντος – καθώς και η αναπαραγωγή δημοσιευμάτων για την προσωπική του ζωή, μόνο μεγαλύτερη αναστάτωση και θλίψη μπορούν να μας προκαλέσουν”, επισημαίνεται στην ανακοίνωση και προστίθεται: “Πιστεύουμε ότι η τήρηση της ανωτέρω επιθυμίας μας προέχει από κάθε άλλο δικαίωμα και δεν θέλουμε να βλέπουμε και να ακούμε προσωπικές και οικογενειακές στιγμές της ζωής μας στη δημοσιότητα. Παρακαλούμε για απόλυτο σεβασμό στη μνήμη του Γιώργου”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ