Ξέσπασε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη: Οι γυναικοκτονίες κατάντησαν πραγματική μάστιγα

Ξέσπασε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη: Οι γυναικοκτονίες κατάντησαν πραγματική μάστιγα

Το ξέσπασμα της μητέρας της άτυχης φοιτήτριας έπειτα από την ανακοίνωση της εισαγγελικής πρότασης, στο Εφετείο Αθηνών.

Κραυγή απόγνωσης έβγαλε η Κούλα Αρμουτίδου, η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, έπειτα από την ανακοίνωση της εισαγγελικής πρότασης, που ήταν καταπέλτης, στο Εφετείο Αθηνών. Υπενθυμίζεται ότι η εισαγγελέας της έδρας του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας πρότεινε να κηρυχθούν ένοχοι, όπως και πρωτόδικα, οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

Η Κούλα Αρμουτίδου ζήτησε, ειδικότερα, συνάντηση με τον πρωθυπουργό και τους αρχηγούς των κομμάτων, διεκδικώντας -όπως είπε- τα ισόβια για τέτοια εγκλήματα να είναι πραγματικά ισόβια. Υπογράμμισε, δε, ότι οι γυναικοκτονίες κατάντησαν πραγματική μάστιγα.

“Δεν έχει δικαίωμα κανείς να αφαιρεί μια ανθρώπινη ζωή και αυτό που θέλω πραγματικά και το ζητάει και εγώ και όλες οι μάνες των αδικοχαμένων ψυχών εδώ και τώρα συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της χώρας. Τον παρακαλώ πάρα πολύ. Δεν μπορεί να έχουν δικαιώματα στην ελληνική κοινωνία μόνο οι δολοφόνοι των παιδιών μας και όχι εμείς σαν μάνες των αδικοχαμένων κοριτσιών, γυναικών, μανάδων. Εδώ και τώρα συνάντηση με τον κ. Μητσοτάκη και με τους αρχηγούς όλων των κομμάτων”, είπε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, μετά τη λήξη της ακροαματικής διαδικασίας, σύμφωνα με το dikastiko.gr.

“Οι γυναικοκτονίες κατάντησαν πραγματική μάστιγα”

“Δεν ικανοποιεί σαν οικογένεια και εμένα και τον πατέρα της Ελένης γιατί δυστυχώς αυτοί είναι οι νόμοι της ελληνικής πολιτείας. Είναι 16 χρόνια και 15 για τον βιασμό του παιδιού μου. Εγώ θα ήθελα όμως, σε τέτοιες στυγνές δολοφονίες τα ισόβια να είναι πραγματικά ισόβια και όχι ποινές χάδια, διότι για μένα δεν λένε τίποτα. Τα ισόβια όμως οι στυγεροί δολοφόνοι όταν θα ξέρουν ότι θα μπουν φυλακή και δεν θα ξαναδούν το φως του ήλιου παρά μόνο στο χώρο της φυλακής ίσως συμμαζευτούν. Γιατί οι γυναικοκτονίες καταντήσανε μάστιγα. Κάθε μια δολοφονείται μια γυναίκα, μια κοπέλα, μια μάνα ενός παιδιού όπως στην Καβάλα που με έχει συγκλονίσει” ανέφερε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη.

“Μέχρι πότε ο άνδρας θα θεωρεί κτήμα του τη γυναίκα; Επιτέλους να σταματήσει όλο αυτό και να μπορεί και ένας άνδρας να δέχεται το όχι της γυναίκας του. Διότι να μην ξεγελιόμαστε. Κανείς δεν αφήνει μια πολύ όμορφη σχέση και φεύγει. Όταν είναι υγιής, ανθρώπινη και αξιοπρεπής, όταν στα πλαίσια του γάμου περνάμε καλά δεν εγκαταλείπουμε. Και εγώ απορώ; Ο άνδρας δεν έχει μάθει να στηρίζεται στις δικές του δυνάμεις; Επειδή παίρνει μια γυναίκα πρέπει σώνει και καλά να την έχει εσαεί;”, τόνισε.

“Δεν μπορεί να έχουν δικαιώματα στην ελληνική κοινωνία μόνο οι δολοφόνοι των παιδιών μας κι όχι εμείς σαν μάνες”
Όπως υπογράμμισε στη συνέχεια, σύμφωνα με το δημοσίευμα, “δεν έχει δικαίωμα κανείς να αφαιρεί μια ανθρώπινη ζωή και αυτό που θέλω πραγματικά και το ζητάει και εγώ και όλες οι μάνες των αδικοχαμένων ψυχών εδώ και τώρα συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της χώρας. Τον παρακαλώ πάρα πολύ. Δεν μπορεί να έχουν δικαιώματα στην ελληνική κοινωνία μόνο οι δολοφόνοι των παιδιών μας κι όχι εμείς σαν μάνες των αδικοχαμένων κοριτσιών, γυναικών, μανάδων. Εδώ και τώρα συνάντηση με τον κ. Μητσοτάκη και με τους αρχηγούς όλων των κομμάτων. Αυτές τις ημέρες θα είμαι εδώ και έχω στο πλευρό μου πάρα πολλές μάνες που το ζητούν επίμονα. Έχουμε κι εμείς δικαιώματα επιτέλους”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ