Σοκάρουν οι καταγγελίες για τον βιασμό της 24χρονης στη Θεσσαλονική για κύκλωμα μαστροπείας

Σοκάρουν οι καταγγελίες για τον βιασμό της 24χρονης στη Θεσσαλονική για κύκλωμα μαστροπείας

Νέες καταγγελίες έρχονται στο φως με αφορμή την υπόθεση βιασμού της 24χρονης σε ξενοδοχείο στο Θεσσαλονίκη το βράδυ της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς

Με αφορμή τον καταιγισμό καταγγελιών που ακολούθησε μετά την καταγγελία της 24χρονης για βιασμό σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης αποκάλυψε, το πρωί της Δευτέρας (17.01.2022) στο Πρωινό πως ανάμεσα στα πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση είναι και γνωστά ονόματα του αθλητισμού, παίκτες reality και επιχειρηματίες που έχουν σχέσεις με πολιτικούς.

«Με ενημερώνουν κορίτσια ότι οι εν λόγω κύριοι σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη καλούσαν μέχρι και χθες το βράδυ κορίτσια σε πάρτι που θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες. Τα ονόματα που έχω συλλέξει, για τα οποία είμαι σίγουρος για τους έξι από αυτούς, είναι από διάφορους χώρους. Υπάρχουν μέσα άτομα που ανήκουν στον αθλητισμό και την πυγμαχία, άτομα που έγιναν διάσημα μέσα από τα reality, προφανώς το μεγάλο κεφάλι είναι επιχειρηματίες που έχουν και τα χρήματα να το στηρίξουν όλο αυτό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ