Με ψυχολογικά προβλήματα ο 58χρονος που ανέβηκε στον Άγνωστο Στρατιώτη - Τι είχε στο αγροτικό

Με ψυχολογικά προβλήματα ο 58χρονος που ανέβηκε στον Άγνωστο Στρατιώτη - Τι είχε στο αγροτικό

Άνθρωπος με σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα είναι σύμφωνα με πληροφορίες, ο 58χρονος αγρότης από τη Μεσσηνία που αναστάτωσε το πρωί της Δευτέρας το κέντρο της Αθήνας, όταν ανέβηκε με αγροτικό όχημα στον Άγνωστο Στρατιώτη.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΕΛ.ΑΣ.: «Σχετικά με περαστικό που έλαβε χώρα, πρωινές ώρες σήμερα Δευτέρα 4 Οκτωβρίου, στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα, από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, ανακοινώνεται ότι έχει προσαχθεί 58χρονος ο οποίος με εισαγγελική παραγγελία οδηγείται σε νοσοκομείο της Αττικής».

Λίγο μετά τις 09:30 σήμανε συναγερμός στην αστυνομία και στην αντιτρομοκρατική, όταν ξαφνικά το αγροτικό όχημα που οδηγούσε ο 58χρονος ανέβηκε και έκανε κύκλους, πάνω στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη. Άμεσα επενέβησαν άντρες της αστυνομίας και τον ακινητοποίησαν.

Έγινε και αυτό: Αγροτικό... εφόρμισε στον Άγνωστο Στρατιώτη

Κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, έσπευσε στο σημείο για να διενεργήσει έλεγχο για τυχόν εκρηκτικά.

Η αστυνομία εντόπισε πάνω στο αγροτικό αυτοκίνητο ένα αεροβόλο, άδεια μπιτόνια με οσμή βενζίνης, ένα μπιτόνι με νερό, μια φιάλη υγραερίου σχεδόν άδεια και μία επιστολή γραμμένη σε Α4 σελίδα, με παραλήπτη τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Πάνω στο όχημα ο αγρότης είχε γράψει, μεταξύ άλλων, διάφορες λέξεις όπως «ιστοριογράφος», «λαϊκό δικαστήριο» και «ιαματικές πηγές».

Ο 58χρονος οδηγήθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και, σύμφωνα με πληροφορίες, η επικοινωνία μαζί του ήταν είναι εύκολη, λόγω τη κατάστασής του.

Ποιος είναι ο 58χρονος αγρότης

Ο 58χρονος αγρότης που αναστάτωσε νωρίτερα το κέντρο του Συντάγματος, κατάγεται από το χωριό Άγιος Φλώρος Μεσσηνίας.

Σύμφωνα με την σελίδα που διατηρεί ο 58χρονος στο Facebook, ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, από το 2007 με αίτηση που είχε καταθέσει προς τον τότε πρωθυπουργό της χώρας, έχει ξεκινήσει να γράφει την ιστορία του τόπου του, όπου κάθε τι νεότερο στοιχείο το αντλεί μέσα από την καθημερινότητα του:

«Αντλώ στοιχεία από το βιβλίο της ιστορίας του Αγίου Φλώρου και προσθέτω τις εμπειρίες μου από τα 22 χρόνια αιματηρού και αδυσώπητου πολέμου που διεξάγω, για να καταλάβεις καλά τι λέω θα πρέπει να διαβάσεις όλα τα έγγραφα που έχω στη κατοχή μου ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΧΑΡΤΙΑ».

Όπως αναφέρει στα ακαταλαβίστικα κείμενα του ο 58χρονος από το 1995 έχει καταθέσει αίτηση χορήγησης οικοδομικής άδειας για ένα οικόπεδο που διατηρεί κοντά στις ιαματικές πηγές στον αρχαίο ναό Παμίσου χωρίς όμως αποτέλεσμα. Το οικόπεδο όπως υποστηρίζει προσπαθούν με τεχνάσματα να του το πάρουν οι Τούρκοι:

«Πρώτο διαμάντι είναι η ιαματική πηγή, δεύτερο ξεχωριστό διαμάντι είναι ο αρχαίος Ναός Παμίσου, τρίτο στη σειρά είναι η πηγή που πηγάζει μπροστά από το οικόπεδο μου. Πάρα πολλές άλλες πηγές υπάρχουν και καθεμία είναι και ένα ξεχωριστό διαμάντι. Τις πηγές λοιπόν αυτές οι Τούρκοι δεν τις απελευθέρωσαν ποτέ, αντίθετα τις κρατούν αιχμάλωτες και για να απολαύσουν οι έλληνες τον πλούτο που πηγάζει από αυτές πρέπει να τις απελευθερώσουμε. Όταν το 1988 απέκτησα ένα οικοπεδάκι πλησίον της ιαματικής πηγής, οι Τούρκοι που κρατούν αιχμάλωτες όλες τις πηγές μου επιτέθηκαν με σκοπό να με δολοφονήσουν και να μου κλέψουν το οικοπεδάκι. 540 χρόνια στοίχημα ήταν το 2000 χρονιά που μου κλέψανε την άδεια. Για τον Τούρκο η κλοπή του οικοπέδου αυτού. Προσπάθησαν να μπουν μέσα στο μυαλό μου και να κάνω πράγματα που αυτοί ήθελαν. Τα πράγματα όμως ήρθαν έτσι ώστε όχι μόνο δεν μπήκαν στο μυαλό μου αυτοί άλλα μπήκα εγώ μέσα στο δικό τους και κατάλαβα τι μας κάνουν και που ως Έθνος μας οδηγούν σε πλήρη αφανισμό των Ελλήνων και αποικισμό της χώρας με αλλόθρησκους, Δήμαρχε με την παρούσα σου καταθέτω τοπογραφικό να μου βεβαιώσεις τους όρους δόμησης του οικοπέδου μου. Σεπτέμβριος 1995 κατέθεσα πρώτη αίτηση χορήγησης οικοδομικής άδειας και Σεπτέμβρη του 2013 κλείνουμε 18 χρόνια που το Ελληνικό Δημόσιο μου χρωστάει την άδεια μου, δήμαρχε σύμφωνα με τα έγγραφα μου είσαι άριστος γνώστης της υποθέσεως μου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ