Η βρετανική δικαιοσύνη δικαίωσε πλήρως τη Μέγκαν Μαρκλ

Η βρετανική δικαιοσύνη δικαίωσε πλήρως τη Μέγκαν Μαρκλ

Στη δίκη της ενάντια στη βρετανική ταμπλόιντ Mail on Sunday, που είχε δημοσιεύσει την αλληλογραφία της.

Η βρετανική δικαιοσύνη απεφάνθη σήμερα ότι η Μέγκαν Μάρκλ είναι κάτοχος όλων των συγγραφικών δικαιωμάτων μιας επιστολής που έστειλε στον πατέρα της Τόμας, δικαιώνοντάς την πλήρως στη δίκη της ενάντια στη βρετανική ταμπλόιντ Mail on Sunday, που είχε δημοσιεύσει την αλληλογραφία της.

Η Αμερικανίδα πρώην ηθοποιός, ηλικίας 39 ετών, είχε ήδη καταγάγει μια νίκη στις 11 Φεβρουαρίου, στο πρώτο μέρος αυτής της προσφυγής στη δικαιοσύνη για παραβίαση της ιδιωτικής ζωής της σε βάρος της εφημερίδας. Την κατηγορούσε για τη δημοσίευση μιας επιστολής που έγραψε το 2018, όπου ζητούσε από τον πατέρα της Τόμας Μαρκλ να σταματήσει να λέει ψέματα στα ΜΜΕ σχετικά με τη διαταραγμένη σχέση τους.

Ο δικαστής Μαρκ Ουάρμπι, του Ανώτατου Δικαστηρίου του Λονδίνου, είχε τότε κρίνει πως η δημοσίευση της επιστολής παραβίασε το δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας, όμως μια δίκη ήταν αναγκαίο να διεξαχθεί για να καθοριστεί ο κάτοχος, καθώς ο εκδοτικός οίκος Associated Newspapers υποστήριζε ότι η δούκισσα του Σάσεξ είχε βοηθηθεί από την ομάδα επικοινωνίας της για να τη γράψει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ