Βγήκε από τη ΜΕΘ η Νόρα Κατσέλη - Το επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν

Βγήκε από τη ΜΕΘ η Νόρα Κατσέλη - Το επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν

Σταδιακή βελτίωση παρουσιάζει η υγεία της Νόρας Κατσέλη

Βγήκε από τη ΜΕΘ και μεταφέρθηκε σε θάλαμο νοσηλείας συνεχούς παρακολούθησης της Ευρωκλινικής η ηθοποιός και πρώην βουλευτής Νόρα Κατσέλη, η οποία παρουσιάζει σημάδια σταδιακής βελτίωσης.

Η κ. Κατσέλη, διακομίστηκε το βράδυ της περασμένης Τρίτης, στη ΜΕΘ της Ευρωκλινικής Αθηνών και υποβλήθηκε σε πολύωρη νευροχειρουργική παρέμβαση για την αντιμετώπιση της αιμορραγίας. Η χειρουργική παρέμβαση εξελίχθηκε χωρίς επιπλοκές και η Νόρα Κατσέλη παρέμεινε για κάποιες μέρες νοσηλευόμενη στη ΜΕΘ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ευρωκλινικής Αθηνών:

«Η κυρία Νόρα Κατσέλη μετά τη νευροχειρουργική επέμβαση για την αντιμετώπιση του αιμορραγικού εγκεφαλικού που υπέστη στις 20/04/2021, αντιμετωπίσθηκε και υποστηρίχθηκε στη ΜΕΘ της Ευρωκλινικής Αθηνών. Η κατάσταση της υγείας της παρουσίασε σταδιακά βελτίωση, αποσωληνώθηκε και ανέκτησε επικοινωνία με το περιβάλλον με ικανοποιητική αποκατάσταση κινητικότητας. Εκτιμώντας το σύνολο της κατάστασης της υγείας της ασθενούς, αποφασίσθηκε από τους θεράποντες ιατρούς, η έξοδός της από τη ΜΕΘ και η μεταφορά της σε θάλαμο νοσηλείας συνεχούς παρακολούθησης (monitoring). Η κατάσταση της υγείας της συνολικά κρίνεται σοβαρή μεν, αλλά σταθερή" αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν που υπογράφουν οι θεράποντες ιατροί (Ζησιμοπούλου Βάσω, νευρολόγος, Υπεύθυνη Μονάδας Εγκεφαλικών, Ευρωκλινική Αθηνών, Σουγιουλτζόγλου Μιλτιάδης, Διευθυντής Νευροχειρουργός, Ευρωκλινική Αθηνών, Παναγόπουλος Ζώης, Διευθυντής ΜΕΘ, Ευρωκλινική Αθηνών), καθώς και ο Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας Ευρωκλινικής Αθηνών Κωνσταντίνου Ανδρέας, Διευθυντής Παθολόγος.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ