Κόκκινος συναγερμός στη Μαλεσίνα: Εντεκα νεκροί μέσα σε 19 ημέρες

Κόκκινος συναγερμός στη Μαλεσίνα: Εντεκα νεκροί μέσα σε 19 ημέρες

Η Μαλεσίνα ήταν σε κόκκινο συναγερμό από τις 28 Φεβρουαρίου με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, να έχει επιβάλλει 24ωρο αποκλεισμό

Ασύλληπτη τραγωδία εξελίσσεται στη Μαλεσίνα η οποία μετρά έντεκα νεκρούς από τον κορονοϊό μέσα σε 19 ημέρες.

Η λίστα μεγαλώνει συνεχώς καθώς το τελευταίο θύμα του κορονοϊού είναι ένας ηλικιωμένος άνδρας που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της Λαμίας. Ανάμεσα στους εκείνους που έφυγαν από τη ζωή ένας 38χρονος και ένας 43χρονος.

Αιτία για το αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο είναι ένας γάμος, όπου μέσα στην εκκλησία ήταν 30 άτομα και έξω 200 ακόμη. Η Μαλεσίνα ήταν σε κόκκινο συναγερμό από τις 28 Φεβρουαρίου με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, να έχει επιβάλλει 24ωρο αποκλεισμό της περιοχής.

Υπενθυμίζεται πως στις 3 Μαρτίου η περιοχή θρήνησε τον πρώτο νεκρό έναν άνδρα ηλικίας 84 ετών. Τις επόμενες ημέρες έχασαν τη ζωή τους άλλοι ασθενείς με τρεις εξ αυτών να πεθαίνουν μέσα σε μόλις 2 ημέρες. Επρόκειτο για μια 69χρονη κι έναν 38χρονο πατέρα, ο οποίος έχασε την μάχη με τον ιό το Σάββατο, 20 Μαρτίου. Τα ξημερώματα της Κυριακής, 21 Μαρτίου, πέθανε ένας 44χρονος, πατέρας δυο παιδιών, χωρίς υποκείμενο νόσημα.

Να σημειωθεί πως στους 50 υπολογίζονται οι ασθενείς με κορονοιό που νοσηλεύονται.

Ανείπωτη τραγωδία: Χάθηκε ολόκληρη οικογένεια από κορονοϊό στην Κρήτη

Πληροφορίες από το TVStar

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ