Σε ισχύ το νέο ωράριο στα σουπερμάρκετ - Πώς θα... κουρεύεστε από τη Δευτέρα

Σε ισχύ το νέο ωράριο στα σουπερμάρκετ - Πώς θα... κουρεύεστε από τη Δευτέρα

Η μείωση του χρόνου απαγόρευσης κυκλοφορίας είχε ως αποτέλεσμα να επεκταθεί το ωράριο λειτουργίας των σουπερμάρκετ και των άλλων καταστημάτων τροφίμων.

Από σήμερα οι ουρές που σχηματίζονται έξω από τα καταστήματα τροφίμων αναμένεται να είναι μικρότερες σε σχέση με τα προηγούμενα σαββατοκύριακα, καθώς οι πόρτες τους θα κλείνουν στις 8:30 μ.μ. και όχι στις 6:30 όπως ίσχυε μέχρι πρότινος.

Στο μεταξύ, κομμωτήρια, κουρεία και κέντρα αισθητικής ετοιμάζουν... ψαλίδια και λίμες για να υποδεχτούν τους πελάτες τους το πρωί της Δευτέρας. Για τον συγκεκριμένο σκοπό επιτρέπεται η διαδημοτική μετακίνησης με την αποστολή SMS στο 13033 με τον κωδικό 6 και με βεβαίωση από το κατάστημα για το σχετικό ραντεβού.

Σε σχετική του ανάρτηση στο Twitter το υπουργείο Ανάπτυξης αναφέρει χαρακτηριστικά «Από Δευτέρα 22/3 στις περιοχές επιδημιολογικού επιπέδου "πολύ αυξημένου κινδύνου", επαναλειτουργούν οι υπηρεσίες των κομμωτηρίων & περιποίησης άκρων. Επιτρέπεται η διαδημοτική μετακίνηση κατόπιν ραντεβού, με βεβαίωση τύπου Β ή αποστολή sms στο 13033 με την επιλογή 6»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ