Αποκτήσε ένα Fiat τώρα και πληρώστε μόνο το μισό!

Αποκτήσε ένα Fiat τώρα και πληρώστε μόνο το μισό!
Η Fiat με ένα καινοτόμο πρόγραμμα εξόφλησης καινούριων αυτοκινήτων προσπαθεί να προσελκύσει νέους πελάτες...

Η ιταλική θυγατρική με το πρόγραμμα Fiat Happy Days δίνει την ευκαιρία σε όλους τους αγοραστές των μοντέλων της να αποκτήσουν τo πετρελαιοκίνητο Panda ή το Punto πληρώνοντας το 50% σήμερα και το υπόλοιπο ποσό το 2016

Εκτός από το επαναστατικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα της Fiat που ισχύει για όλα τα μοντέλα και μπορεί κανείς να αποκτήσει το αυτοκίνητο Fiat της επιλογής του πληρώνοντας κατά την αγορά μόνο το 50% και το υπόλοιπο 50% το 2016, μόνο για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων, για τις εκδόσεις diesel Lounge των Fiat Panda και Punto προσφέρεται και τριπλό όφελος απόσυρσης.

Χαρακτηριστικά η εταιρεία αναφέρει πως με το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα μπορεί κανείς να κάνει δικό του ένα Fiat Panda Diesel 1.3 75hp με τον πλούσιο εξοπλισμό της έκδοσης Lounge καταβάλλοντας κατά την αγορά μόνο το ποσό των €5.690! Αντίστοιχα, για ένα Fiat Punto Diesel 5θυρο 1.3 85hp της έκδοσης Lounge, καταβάλλει κανείς μόνο €6.490 κατά την αγορά και απολαμβάνει 2 ανέμελα χρόνια με το καινούργιο Fiat του ως το 2016!

To Fiat Panda Diesel 1.3 75hp έχει χαμηλή κατανάλωση από 3,9lt/100km και σύστημα Start&Stop, για οικονομική μετακίνηση στην πόλη, μεγάλο χώρο αποσκευών που φτάνει τα 225lt, ενώ στην έκδοση Lounge διαθέτει και μπάρες οροφής, 4 αερόσακους και MP3 player. Το Fiat Punto Diesel 1.3 85hp με τον καινοτόμο πετρελαιοκινητήρα της Fiat, Multijet II, δεν πληρώνει τέλη κυκλοφορίας, διαθέτει Start&Stop, Hill Holder & ESP, έχει κατανάλωση μόλις 3,5lt/100km, ενώ στην έκδοση Lounge προσφέρει ζάντες αλουμινίου 15”, προβολείς ομίχλης, 6 αερόσακους και MP3 player με χειριστήρια στο τιμόνι.

Γιώργος Κ. Ανδρής