Δύο νέα εμβολιαστικά κέντρα σε Περιστέρι και Ελληνικό

Δύο νέα εμβολιαστικά κέντρα σε Περιστέρι και Ελληνικό

Πρόκειται για τα δυο νέα εμβολιαστικά κέντρα της Πολιτικής Προστασίας τα οποία ξεκινούν τη λειτουργία τους την 1η Απριλίου

Τη λειτουργία δύο νέων μεγάλων εμβολιαστικών κέντρων, στο κέντρο ξιφασκίας στο Ελληνικό και στο κλειστό γυμναστήριο Περιστερίου, από την 1η Απριλίου, είχε ανακοινωσει πρόσφατα ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους.

Επίσης, είχε δηλώσει ότι θα προστεθούν 272 νέα εμβολιαστικά κέντρα και συνολικά θα φτάσουν τα 1.073

Τα δύο νέα mega εμβολιαστικά κέντρα σε Περιστέρι και Ελληνικό θα επισκεφθούν σήμερα ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς και ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, στις 16.00 και 17.30 αντίστοιχα.

Πρόκειται για τα δυο νέα εμβολιαστικά κέντρα της Πολιτικής Προστασίας, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, τα οποία εντάσσονται στον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Επιχείρησης «Ελευθερία» για τον εμβολιασμό του πληθυσμού και ξεκινούν τη λειτουργία τους την 1η Απριλίου.

Στα δύο νέα εμβολιαστικά κέντρα θα λειτουργούν σε πρώτο στάδιο 48 εμβολιαστικές γραμμές, ενώ η συνολική δυναμική τους θα φθάσει τις 96 γραμμές το καθένα. Οι νέες γραμμές θα προστίθενται σταδιακά σε συνάρτηση με την πορεία προμήθειας των εμβολίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ