Τα νέα iPhone και iPad σύντομα στα καταστήματα ΟΤΕ - COSMOTE

Τα νέα iPhone και iPad σύντομα στα καταστήματα ΟΤΕ - COSMOTE
Φθάνουν και στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο δίκτυο καταστημάτων OTE - COSMOTE - ΓΕΡΜΑΝΟΣ τα νέα iPhone και iPad της Apple.

Τα νέα iPhone παρουσιάστηκαν χθες από την Apple, με νέες δυνατότητες και υποστήριξη ταχυτήτων 4G+ που σε συνδυασμό με το προηγμένο δίκτυο 4G+ της COSMOTE απογειώνουν την εμπειρία mobile internet των χρηστών.

Οι νέες συσκευές iPhone 6s και iPhone 6s Plus με οθόνες Retina 4,7" και 5,5" αντίστοιχα, βελτιώνονται σημαντικά από τους προκατόχους τους με πιο ανθεκτικά κατασκευασμένο αλουμίνιο, ταχύτερο Α9 επεξεργαστή, δυνατότητες 4Κ video, αλλά και νέα τεχνολογία 3D Touch αυξάνοντας τις δυνατότητες λειτουργίας των τηλεφώνων, ενώ θα είναι διαθέσιμα σε τέσσερα χρώματα: χρυσό, γραφίτης, ασημί και ροζ χρυσό.

Τα νέα iPhone, αναμένεται να ενδυναμώσουν την διαρκώς αναπτυσσόμενη αγορά των Smartphones στην Ελλάδα, αφού το 1ο εξάμηνο του 2015 πάνω από το 60% των συσκευών που διέθεσε η COSMOTE ήταν Smartphones, ενώ περισσότερες από 1.000.000 πουλήθηκαν στην ελληνική αγορά, μία αύξηση της τάξεως του 40% σε σύγκριση με το αντίστοιχο εξάμηνο του 2014.

iPad Pro – iPad mini 4

Στο event της Apple παρουσιάστηκαν, επίσης, και τα 2 νέα iPad, το iPad Pro και iPad mini 4. Το iPad Pro, διαθέτει νέα μεγαλύτερη οθόνη 12,9", με έξυπνο αποσπώμενο πληκτρολόγιο και Apple Pencil με απεριόριστες δυνατότητες, ενώ το iPad mini 4 θα είναι το πιο ελαφρύ iPad που κατασκευάστηκε ποτέ.

Τα νέα iPhone και iPad θα προστεθούν στην μεγαλύτερη 4G γκάμα συσκευών που διαθέτει η COSMOTE στην ελληνική αγορά, για να μπορεί κανείς να απολαμβάνει απίστευτα γρήγορο Mobile Internet με το 4G δίκτυο της COSMOTE, το Νο1 δίκτυο σε πληθυσμιακή κάλυψη, διαθέσιμο ήδη στο 77% του πληθυσμού της χώρας.

Τα νέα iPhone θα κυκλοφορήσουν στις πρώτες μεγάλες αγορές (Αυστραλία, Καναδά, Κίνα, Γαλλία, Γερμανία, Χονγκ Κονγκ, Ιαπωνία, Νέα Ζηλανδία, Πουέρτο Ρίκο, Σιγκαπούρη, Ηνωμένο Βασίλειο και ΗΠΑ) στις 25 Σεπτεμβρίου, τα iPad Pro το Νοέμβριο ταυτόχρονα σε όλες τις αγορές, ενώ το iPad mini 4 τις αμέσως επόμενες ημέρες σε όλες τις αγορές αντίστοιχα αλλά σε περιορισμένες ποσότητες. Σύντομα αναμένονται και στη χώρα μας από το μεγαλύτερο εμπορικό δίκτυο καταστημάτων OTE - COSMOTE - ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Tο δίκτυο καταστημάτων OTE – COSMOTE - ΓΕΡΜΑΝΟΣ δίνει τη δυνατότητα στους λάτρεις της τεχνολογίας της Apple να αποκτήσουν φθηνότερα τα νέα iPhone και iPad για να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία που προσφέρουν οι απίστευτες τεχνολογικές δυνατότητες τους, ανταλλάζοντας την παλιά τους συσκευή μέσω της Υπηρεσίας ανταλλαγής κινητού. Την ίδια στιγμή, θα συνδυάζονται και με μια μεγάλη γκάμα αξεσουάρ, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες του κοινού.


Δείτε παρακάτω τις επίσημες παρουσιάσεις των νέων συσκευών, και stay tuned with COSMOTE:

Την παρουσίαση του iPhone 6s θα την βρείτε ΕΔΩ

Την παρουσίαση τουiPad Proθα την βρείτε ΕΔΩ

Την παρουσίαση τουiPad Mini 4θα την βρείτε ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ