Ηellas on Line: Επενδύσεις και νέες καινοτόμες επιχειρήσεις

Ηellas on Line: Επενδύσεις και νέες καινοτόμες επιχειρήσεις
Η συγκέντρωση της αγοράς μέσω εξαγορών και συγχωνεύσεων θα είναι ένα από τα βασικά σημεία της επόμενης μέρας στον τηλεπικοινωνιακό κλάδο

δήλωσε ο Κων. Κόκκαλης Διευθύνων Σύμβουλος της Hellas on Line κατά τη διάρκεια της τακτικής ετήσιας γενικής συνέλευσης των μετόχων της εταιρείας, η οποία ολοκληρώθηκε πριν από λίγο.
Ο κ. Κόκκαλης στην παρουσίασή του αναφέρθηκε στην κατάσταση της αγοράς η οποία τα τελευταία 5 χρόνια έχει απωλέσει περίπου 2 δισ., ευρώ σε έσοδα και διαμορφώθηκε το 2013 στα 4,3 δισ. ευρώ στα οποία συμπεριλαμβάνονται και οι υπηρεσίες σταθερής και οι υπηρεσίες κινητής.
Ο κ. Κόκκαλης επεσήμανε ακόμα ότι αναμένει να υπάρξουν επενδύσεις σε δίκτυα επόμενης γενιάς αλλά και σε νέες καινοτόμες επιχειρήσεις (startups) από τους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους.
Ερωτώμενος για τις συζητήσεις με τη Vodafone απάντησε ότι συνεχίζονται και ότι «δεν έχουμε καταλήξει ακόμα κάπου».
Οσον αφορά το 2014 τα στελέχη της Hellas on Line ανέφεραν ότι αναμένουν ήπια υποχώρηση στα έσοδα λόγω της μείωσης των τελών τερματισμού και του ανταγωνισμού αλλά εκτιμούν πως η λειτουργική διαχείριση του κόστους θα έχει ως αποτέλεσμα μικρότερο ποσοστό πτώσης όσον αφορά τα ΕΒΙΤΒΑ της εταιρείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ