Αυτή την Κυριακή ο 2ος αγώνας της σειράς ATTICA BANK 3ου Run & Fun Grand Prix

Αυτή την Κυριακή ο 2ος αγώνας της σειράς ATTICA BANK 3ου Run & Fun  Grand Prix
Μέγας χορηγός του 3ου Run & Fun Grand Prix (σειρά αγώνων τρεξίματος με βαθμολογία και κατάταξη) που διεξάγεται σε συνεργασία με τον αθλητικό σύλλογο «ΕΥΕΞΙΑ» (FEELGOOD SPORTS CLUB) και με πέντε δήμους της Αθήνας είναι η Attica Bank.

Οι αγώνες αυτοί έχουν φιλανθρωπικό χαρακτήρα και στηρίζουν τα ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS, το ΑΛΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ (Πανελλήνιος σύλλογος γυναικών με καρκίνο του μαστού) και το ΜΠΟΡΟΥΜΕ (καμία μερίδα φαγητού χαμένη), διαθέτοντας μέρος των εσόδων στους παραπάνω οργανισμούς.

Η Attica Bank καλεί όλον τον κόσμο να συνεισφέρει, λαμβάνοντας μέρος στον 2ο αγώνα της σειράς που θα πραγματοποιηθεί στον Δήμο Πεύκης / Λυκόβρυσης στις 14 Φεβρουαρίου!

Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να συμμετάσχουν στα 5 ή στα 10 χλμ, είτε ατομικά (με συνολική βαθμολογία το σύνολο των 3 καλύτερων αγώνων σας) είτε ομαδικά με 5 άτομα (με συνολική βαθμολογία και κατάταξη των 3 καλύτερων αγώνων σας).

Οι εγγραφές έχουν ανοίξει!

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους αγώνες τις εγγραφές και τα έπαθλα που διατίθενται, υπάρχουν στην ιστοσελίδα http://www.feelgoodsports.gr/