Πόσα λεφτά πρέπει να έχεις για να ζήσεις ως James Bond

Πόσα λεφτά πρέπει να έχεις για να ζήσεις ως James Bond
Το κόστος διαβίωσης του θρυλικού James Bοnd έκατσε και υπολόγισε το αμερικανικό δίκτυο CNBC με αφορμή τη νέα του ταινία «Spectre».  

Ας τα πάρουμε όμως με τη σειρά.Στην τελευταία του ταινία, ο Βond οδηγεί μία Aston Martin DB10. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητοδεν είναι διαθέσιμο προς πώληση στο ευρύ κοινόαλλά η Aston Martin έχει κυκλοφορήσει την έκδοση DB9 GT Bond, η οποία κοστίζει 253.000 δολάρια.

Επίσης στην ταινία ο James Bond έμεινε πέντενύχτες στις Άλπεις και άλλες τόσες στο Μεξικό οι οποίες αυξάνουν το λογαριασμό κατά περίπου 2.100 δολάρια.

Όσο για το ντύσιμο του κατάσκοπου που φοράιταλικά κοστούμια και όταν επισκέπτεται τις Άλπεις τα ρούχα του φέρουν την υπογραφή του Τομ Φορντ, το κόστος τους ανέρχεται στα 3.820 δολάρια.

Στην ταινία χρησιμοποιεί το smartphone Xperia Z5, του οποίου η λιανική τιμή είναι γύρω στα 840 δολάρια, ενώ το ρολόι που φορά είναι το Seamaster 300 της OMEGA - αξίας περίπου 6.000 δολαρίων.

Τέλος,ζει στο Τσέλσι, μία ακριβή περιοχή στο Δυτικό Λονδίνο όπου το μέσο κόστος ενός διαμέρισματος ανέρχεται στα1.223.000 δολάρια.

Συνολικά, για να ζήσει κάποιος όπως ο θρυλικός πράκτορας θα χρειαστεί περίπου 1.500.000 δολάρια,συμπεραίνει το CNBC και αναρωτιέται τι μισθό παίρνει ο Μποντ ως Βρετανός δημόσιος υπάλληλος.

Όπως εξηγεί το CNBC, ο μισθός του Bond ετησίως μπορεί να ανέρχεται στα 104.800 δολάρια.

Άρα για να κάνει κανείς τη ζωή του δύο τινά υπάρχουν: είτε ο Μποντ έχει μεγάλη προσωπική περιουσία, ή απλά είναι υπερχρεωμένος.