Οι σύγχρονοι νομάδες της Ευρώπης

Οι σύγχρονοι νομάδες της Ευρώπης
Αφήνουν πίσω τους την σύγχρονη ζωή και τις ανέσεις μιας οργανωμένης κοινωνίας και ζουν σαν νομάδες σε βουνά μέσα σε πρόχειρα σπίτια και σκηνές. 

Τα τελευταία 30 χρόνια έχει παρατηρηθεί ότι πολλοί Ευρωπαίοι πολίτες εγκαταλείπουν τις πολυσύχναστες πόλεις και μετακινούνται σε αραιοκατοικημένες περιοχές ή ακόμη και σε βουνά όπως τοSierra de Cazorla της Ισπανίας, τα Πυρηναία όρη της Γαλλίας και μέρη της Ελβετίας.

Κάποιοι πιο τολμηροί δεν διστάζουν να απαρνηθούν την σύγχρονη ζωή με όλες τις ευκολίες και τις ανέσεις που προσφέρει και αποφασίζουν να ζήσουν σαν νομάδες σε σκηνές έχοντας μόνο τα απολύτως απαραίτητα. Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα στο Business Insider, αυτές οι "πρωτόγονες" κοινωνίες δεν έχουν καν τα οφέλη του ηλεκτρισμού.

Κοινός στόχων όλων αυτών είναι να ξεφύγουν από την πίεση που τους επιβάλλουν οι σημερινές κοινωνίες και να ζήσουν μια αρμονική και ήσυχη ζωή δίπλα στην φύση.

Ο Γάλλος φωτογράφοςAntoine Βruy πέρασε πολύ καιρό στα βουνά ώστε να καταγράψει τη ζωή των σύγχρονων νομάδων της Ευρώπης.

Δείτε τα συγκλονιστικά πορτρέτα τους ΕΔΩ.