5,33 εκατ. κλικ στον Χρυσό Οδηγό

5,33 εκατ. κλικ στον Χρυσό Οδηγό
Η εταιρεία Χρυσός Οδηγός βραβεύτηκε πρόσφατα από την Google, με το βραβείο Google Display Champion 2013 για την αποτελεσματικότητα των καμπανιών Google adwords προς όφελος των πελατών της.

Πραγματοποιεί επίσης αντίστοιχες καμπάνιες Yandex (για την περιοχή της Ρωσίας) για λογαριασμό εταιρειών με εξαγωγικό, τουριστικό και εμπορικό ενδιαφέρον, ενώ επίσης προσφέρει υπηρεσίες βελτιστοποίησης για τις μηχανές αναζήτησης (SEO).
Οι ελεύθεροι επαγγελματίες και επιχειρήσεις που διαφημίζονται στις ηλεκτρονικές σελίδες του Χρυσού Οδηγού, δέχτηκαν το Μάιο 5,33 εκατομμύρια κλικ από εν δυνάμει πελάτες.
Ο Χρυσός Οδηγός, είναι ηγέτης στις υπηρεσίες προβολής και παρουσίας των ελληνικών επιχειρήσεων και επαγγελματιών στο διαδίκτυο, και το Μάιο δέχθηκαν 5.331.007 εκδηλώσεις ενδιαφέροντος (leads) από δυνητικούς πελάτες τους. Αυτό επετεύχθη μέσω των αποτελεσματικών ψηφιακών λύσεων προβολής που προσφέρει ο Χρυσός Οδηγός, δηλαδή του www.xo.gr, των websites που έχει κατασκευάσει για τους πελάτες του και των διαφημιστικών καμπανιών google adwords που έχει υλοποιήσει.
Οι εκδηλώσεις ενδιαφέροντος (leads) προέκυψαν από κλικ στα στοιχεία επικοινωνίας των πελατών, όπως είναι: το e-mail, το τηλέφωνο, τη διεύθυνση επικοινωνίας, το website τους κ.ο.
Σημειώνουμε ότι το www.xo.gr, είναι η νούμερο 1 μηχανή τοπικής αναζήτησης στην Ελλάδα με μηνιαία επισκεψιμότητα σχεδόν 3 εκατομμυρίων μοναδικών χρηστών.
Οι επισκέψεις αυτές, που έγιναν προς τα σημεία επικοινωνίας κάθε επιχείρησης, δηλώνουν το ενδιαφέρον για πιθανή αγορά ή έρευνα αγοράς από δυνητικούς πελάτες που έρχονται σε επαφή με τις επιχειρήσεις από τα ψηφιακά μέσα προβολής του Χρυσού Οδηγού.