Πώς να διαφημίσεις δωρεάν την επιχείρησή σου σε όλα τα κανάλια

Πώς να διαφημίσεις δωρεάν την επιχείρησή σου σε όλα τα κανάλια
Δέκα τυχερές επιχειρήσεις που έχουν δημιουργήσει την ιστοσελίδα της επιχείρησής τους μέσα από την υπηρεσία του ΟΤΕ «H επιχείρησή σου.gr», θα προβληθούν δωρεάν σε τηλεοπτικά κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας.

Ο ΟΤΕ συνεχίζοντας να στηρίζει μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες, δίνει τη δυνατότητα τηλεοπτικής προβολής μέσα από το πρόγραμμα «Η διαφήμισή σας, διαφήμισή μας». Οι τυχερές επιχειρήσεις θα αναδειχθούν μέσα από πέντε διαδοχικές εβδομαδιαίες κληρώσεις και αξιολόγηση από ειδική επιτροπή του ΟΤΕ, και θα κερδίσουν δωρεάν διαφημιστική προβολή σε τηλεοπτικά κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας.

Όσοι είναι ήδη συνδρομητές της υπηρεσίας «Η επιχείρησή σου.gr» μέχρι τις 30 Ιουνίου 2014, μπορούν να συμπληρώσουν την ειδική φόρμα συμμετοχής στο πρόγραμμα «Η διαφήμισή σας, διαφήμισή μας» στο www.yourbusiness.gr, και να δηλώσουν συμμετοχή για τη δωρεάν τηλεοπτική προβολή. Όσοι δεν είναι ακόμη συνδρομητές, μπορούν να δημιουργήσουν την ιστοσελίδα της επιχείρησής τους και στη συνέχεια να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την ίδια προθεσμία.

Η υπηρεσία «H επιχείρησή σου.gr», αποτελεί μια συνολική εύκολη και οικονομική λύση για την παρουσία των επιχειρήσεων στο Ιnternet που περιλαμβάνει τη δημιουργία ιστοσελίδας ή ηλεκτρονικού καταστήματος αλλά και εργαλεία προώθησης για κάθε επιχείρηση.

Ο ΟΤΕ συνεχίζει να ενισχύει την ελληνική επιχειρηματικότητα δίνοντας στους νέους επιχειρηματίες τη δυνατότητα δωρεάν προβολής.