Σε ποια χώρα οι εργαζόμενοι παίρνουν τα χειρότερα χριστουγεννιάτικα δώρα

 Σε ποια χώρα οι εργαζόμενοι παίρνουν τα χειρότερα χριστουγεννιάτικα δώρα
Κάποτε -όταν είχαμε δουλειές -εκτός από τον 13ο μισθό -παίρναμε και κανένα δώρο από την εταιρία που εργαζόμαστε.

Κουπόνια για αγορές σε σούπερμάρκετ, γαλοπούλες, επιταγές σε μεγάλα πολυκαταστήματα και άλλα συναφή. Τώρα οι εποχές αυτές πέρασαν ανεπιστρεπτί...
Υπάρχουν όμως χώρες, όπως για παράδειγμα η Βρετανία που κατέχει την πρώτη θέση στα πιο άχρηστα και άσχετα πράγματα που δίνουν στους εργαζόμενους τους οι εταιρίες τις ημέρες των Χριστουγένων. Σκυλοτροφές, βασιλικό πολτό μέχρι και... πασχαλινά αυγά είναι μερικά από τα πιο περίεργα δώρα που προσφέρουν πολλές βρετανικές εταιρίες στους υπαλλήλους τους για τις γιορτές.
Σύμφωνα με βρετανική έρευνα, οι εργοδότες δεν μπορούν να αντιληφθούν τα οφέλη που θα έχει ένα αξιοπρεπές δώρο στους εργαζόμενους.
Ετσι σχεδόν οι μισοί Βρετανοί δεν λαμβάνουν κανένα δώρο για τα Χριστούγεννα, ενώ οι άλλοι μισοί αν μπορούσαν να επιλέξουν θα διάλεγαν κουπόνια για ψώνια, ή επιπλεόν ημέρες διακοπών.
Αντ΄ αυτού οι εργαζόμενοι έχουν δεχτεί από τα αφεντικά τους -αυτές τις άγιες ημέρες - πασχαλινά αυγά, τροφές για σκύλους, πέντε επιπλέον λεπτά διάλειμμα για τσάι στο γραφείο, ένα φλιτζάνι σούπα, τσιπς και βασιλικό πολτό.
Το χειρότερο πάντως είναι ένα κουπόνι που δόθηκε σε υπάλληλο εταιρίας για κομμωτήριο. Σημαντική λεοτπμέρεια ο εν λόγω κύριος ήταν φαλακρός!