Συναγερμός στον αντρικό πληθυσμό ανά την υφήλιο από τον καρκίνο στη γλώσσα του Μάικλ Ντάγκλας

Συναγερμός στον αντρικό πληθυσμό ανά την υφήλιο από τον καρκίνο στη γλώσσα του Μάικλ Ντάγκλας
Δημιούργησε πανικό στον αντρικό πληθυσμό της υφηλίου και ατέλειωτες συζητήσεις για το αν τελικά το στοματικό σεξ προκαλεί καρκίνο του φάρρυγγα…

Ο διάσημος ηθοποιός Μάικλ Ντάγκλας, έρχεται τώρα να «μαζέψει» την δήλωση που είχε κάνει ι τον περασμένο Ιούνιο στον Guardian, στον οποίο είχε υποστηρίξει ότι η αδοιολειχία του είχε προκαλέσει τον καρκίνο.
Μιλώντας προ ημερών στην εκπομπή της βρετανικής τηλεόρασης «This Morning» αποκάλυψε ότι έχει πει ψέματα….. Οχι για την αιδοιλειχία…. Αλλά για τον τύπο καρκίνου που είχε, καθώς δεν ήταν καρκίνος του φάρυγγα αλλά καρκίνο στη γλώσσα, μια μορφή που όταν διαγνώστηκε ίσως να απαιτούσε χειρουργική επέμβαση.
Οπως διηγήθηκε, εκείνη την περίοδο θα ξεκινούσε μια μεγάλη περιοδεία στην Ευρώπη για να προωθήσει τη νέα ταινία του, το «Wall Street: Money Never Sleeps». Και η συμβουλή του γιατρού του ήταν να πει ένα μικρό ψέμα.
«Δεν μπορεί να βγεις και να πεις στον κόσμο απλά "δεν νοιώθω καλά". Πρέπει να τους πεις τι έχεις» εξήγησε ο Μάικλ Ντάγκλας στη συνέντευξή του στη βρετανική εκπομπή και συνέχισε: «Ο γιατρός μού είπε: "Ας πούμε ότι έχεις καρκίνο στον φάρυγγα, δεν θέλουμε να πεις ότι έχεις καρκίνο στη γλώσσα". Και τον ρώτησα: "Γιατί;". Εκείνος τότε μου απάντησε: "Λοιπόν αν θέλεις πράγματι να μάθεις γιατί - αν πρέπει να κάνουμε χειρουργική επέμβαση, δεν θα είναι καθόλου καλό. Θα χάσεις μέρος του σαγονιού σου, την γλώσσα σου, όλα αυτά"».