Ν.Νικολόπουλος: Συγχωροχάρτια πάνω στη δυστυχία των πολιτών δεν υπάρχουν

Ν.Νικολόπουλος: Συγχωροχάρτια πάνω στη δυστυχία των πολιτών δεν υπάρχουν
«Συγχωροχάρτια πάνω στη δυστυχία των απλών πολιτών, δεν υπάρχουν ... Είναι υποχρέωση της σημερινής Βουλής και του πολιτικού κόσμου της χώρας να εξετάσει όλα τα θολά σημεία της περιόδου που έφεραν την χώρα στην αγκαλιά του ΔΝΤ διερευνώντας τις ενδεχόμενες πολιτικές, αλλά και ποινικές ευθύνες που ίσως υπάρχουν».

Αυτό υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο και την υπογραφή της πρότασης του κόμματος για σύσταση εξεταστικής επιτροπής της Βουλής για το Μνημόνιο Ι.

Για μία ακόμα φορά, ο κ. Νικολόπουλος εξέφρασε την πεποίθηση πως ο πολιτικός κόσμος της χώρας οφείλει να υποστηρίξει σύσσωμος την έρευνα για τις συνθήκες υπό τις οποίες η χώρα οδηγήθηκε «στη μεγαλύτερη περιπέτεια της μεταπολεμικής ιστορίας της», ειδικά, όπως σημείωσε, «τώρα που και η Δικαιοσύνη ασχολείται με την υπόθεση, αλλά και νέα στοιχεία βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας».

Υπενθυμίζοντας τέλος, ότι η σύσταση της συγκεκριμένης εξεταστικής επιτροπής αποτελούσε πάγια προεκλογική εξαγγελία της ΝΔ και του Αντώνη Σαμαρά κατά την προεκλογική περίοδο, κάλεσε τους βουλευτές όλων των κομμάτων και ειδικά αυτούς της ΝΔ να συναινέσουν στο αίτημα σύστασης της επιτροπής.