Κεδίκογλου: Το πρώτο δείγμα αποκατάστασης της αξιοπιστίας ελήφθη

Κεδίκογλου: Το πρώτο δείγμα αποκατάστασης της αξιοπιστίας ελήφθη
«Έγινε ένα θετικό πρώτο βήμα, η διαδρομή είναι μακρά, η προσπάθεια είναι μεγάλη, θεωρούμε ότι το πρώτο δείγμα αποκατάστασης της αξιοπιστίας μας ελήφθη. Από εκεί και πέρα έχουμε ακόμα πολλή δουλειά να κάνουμε», δήλωσε στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αναφερόμενος στις επαφές του πρωθυπουργού σε Βερολίνο και Παρίσι.


Ο κ. Κεδίκογλου ερωτηθείς αν η κυβέρνηση φοβάται αντιδράσεις βουλευτών και από τη ΝΔ λόγω των μέτρων ανέφερε: «Δεν μας φοβίζουν γιατί γνωρίζουμε ότι ακολουθούμε το μόνο δρόμο που μπορεί να κρατήσει την Ελλάδα στην Ευρώπη και να μας τοποθετήσει σε τροχιά ανάπτυξης πολύ σύντομα. Αναζητούμε και θα βρούμε τον δικαιότερο δυνατό τρόπο για να περάσουμε αυτή την δύσκολη προσπάθεια. Είναι κοινή απόφαση πιστεύω όλων όσοι στηρίζουν αυτή την κυβέρνηση να κρατήσουμε την Ελλάδα μέσα στην Ευρώπη και να μπούμε γρήγορα σε τροχιά ανάπτυξης…»

Σε άλλη ερώτηση αν θα γίνουν διαγραφές βουλευτών που θα καταψηφίσουν τα μέτρα απάντησε: «Δεν είναι της θέσης μου να πω για διαγραφές, ή για οτιδήποτε άλλο. Το σίγουρο είναι ότι όταν έχουμε όλοι βάλει την εθνική ανάγκη πάνω από το κομματικό, ή όποιο άλλο συμφέρον, δε νομίζω ότι μπορεί να επιτραπούν προσωπικές στρατηγικές».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ