Ανεξάρτητοι Έλληνες: Να δώσει εξηγήσεις ο Ν. Νικολόπουλος

Ανεξάρτητοι Έλληνες: Να δώσει εξηγήσεις ο Ν. Νικολόπουλος
Να εξηγήσει πλήρως και άμεσα τους λόγους που τον οδήγησαν στην παραίτησή του από τη θέση του υφυπουργού Εργασίας, μία μόλις ημέρα μετά την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, καλούν το Νίκο Νικολόπουλο οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

«Σήμερα συνέβη το αδιανόητο. Υπουργός της κυβέρνησης ψηφίζει τις προγραμματικές δηλώσεις της και αμέσως μετά παραιτείται ισχυριζόμενος την αδυναμία του να υπηρετήσει άλλα από αυτά που διακήρυττε ως τομεάρχης υπουργείου Εργασίας. Έτσι επιβεβαιώνεται πανηγυρικά ότι η διαπραγμάτευση ήταν προεκλογικό παραμύθι που εγκαταλείπεται από την 1η ημέρα λειτουργίας της κυβέρνησης», σημειώνει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Χρήστος Ζώης.

Παράλληλα, ο εκπρόσωπος του κόμματος του Πάνου Καμμένου συνδέει άμεσα την παραίτηση με άγνωστες απαιτήσεις της τρόικας, που έχουν γίνει ήδη δεκτές από την κυβέρνηση.

«Σε αυτό το θέατρο του παραλόγου, ο ελληνικός λαός με αμηχανία αλλά και με οργή αναρωτιέται ποιος κοροϊδεύει ποιόν και για πόσο ακόμα; Είναι προφανές ότι ο κ. Νικολόπουλος επιβάλλεται να εξηγήσει πλήρως, άμεσα τι ακριβώς ζήτησε η τρόικα από την ηγεσία του υπουργείου Εργασίας και αποδέχτηκε η κυβέρνηση ώστε να οδηγηθούν οι σχέσεις τους σε διαζύγιο. Για τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ αυτή είναι μόνο η αρχή του ξηλώματος του πουλόβερ. Προειδοποιήσαμε εγκαίρως τους Έλληνες γι' αυτά που έρχονται. Η σημερινή εξέλιξη μας επιβεβαιώνει ακόμη μια φορά», καταλήγει ο Χρήστος Ζώης.