"Λιοντάρι στο κλουβί ο πρωθυπουργός"

Με «λιοντάρι στο κλουβί» παρομοίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, ενώ συμπλήρωσε πως σήμερα στις πέντε το απόγευμα θα βγει από το νοσοκομείο, με «ρητή εντολή να μείνει σπίτι του και να είναι κλινήρης όσο περισσότερο γίνεται. Του απαγόρευσαν αυστηρότατα τις μετακινήσεις».
Ο κ. Κεδίκογλου αναφέρθηκε και σε όσα έχουν ακουστεί τις τελευταίες ημέρες σχετικά με την υγεία του Βασίλειου Ράπανου, τονίζοντας πως την Παρασκευή επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον πρωθυπουργό και «τον διαβεβαίωσε ότι είναι ένα χρόνιο ζήτημα και πως έχει μάθει να ζει με αυτό».
Εξάλλου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε πως πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί σύσκεψη υπό την προεδρεία του Υπουργού Εξωτερικών, Δημήτρη Αβραμόπουλου, ο οποίος θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη Σύνοδο Κορυφής της Πέμπτης. Νέα σύσκεψη αναμένεται να γίνει την Τετάρτη, σύμφωνα με τον κ. Κεδίκογλου.
18/09/2025 12:09
Eurobank Equities για Παπουτσάνης: Ανεβάζει την τιμή στόχο στα 3,2 ευρώ, αλλά κατέβάζει τη σύσταση
18/09/2025 11:49
Εθνική Ασφαλιστική: Εξαγοράζει πλειοψηφικό πακέτο στις εταιρείες Elysee του Ομίλου Συγγελίδη
18/09/2025 11:04