Οριστικό: Υποψήφιος στον Πειραιά ο Μαρινάκης (update)

Οριστικό: Υποψήφιος στον Πειραιά ο Μαρινάκης (update)
Την υποψηφιότητά του ως δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη ανακοίνωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο εφοπλιστής και πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός χαρακτήρισε την υποψηφιότητα του Γιάννη Μώραλη ως μια επιλογή νίκης και εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στον πρόεδρο της Super League για τη θέση και την ευθύνη του δημάρχου Πειραιά.

Αναλυτικά η δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη:

"Η υποψηφιότητα του ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ αποτελεί μια επιλογή ΝΙΚΗΣ. Εμπιστεύομαι το ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ για τη θέση και την ευθύνη του δημάρχου Πειραιά.

Μοιραζόμαστε την ίδια ΑΓΑΠΗ και το ίδιο ΠΑΘΟΣ για την πόλη μας.

Ο Πειραιάς πρέπει να βγει ΝΙΚΗΤΗΣ και να αποτελέσει πρότυπο διοίκησης, ανάπτυξης και ευημερίας για ΟΛΟΥΣ. Θέτω υποψηφιότητα ως Δημοτικός Σύμβουλος και έμπρακτα στέκομαι δίπλα του για τη μεγάλη ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Βαγγέλης Μαρινάκης".

Νωρίτερα γράφαμε

Μπορεί να μην κατεβαίνει ως υποψήφιος δήμαρχος για τον Πειραιά ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, αφού αυτό το αξίωμα θα διεκδικήσει σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιάννης Μώραλης, όμως ο Βαγγέλης Μαρινάκης στηρίζει απόλυτα την υποψηφιότητά του

Και μάλιστα το αποδεικνύει έμπρακτα κατεβαίνοντας ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Αντιπρόεδρου του Ολυμπιακού.

Ο Γιάννης Μώραλης, ο οποίος σε ανύποπτο χρόνο είχε γνωστοποιήσει την πρόθεσή του να μην ανανεώσει τη θητεία του στην προεδρία του συνεταιρισμού, θα έχει την απόλυτη στήριξη του Βαγγέλη Μαρινάκη, τον οποίο αρχικά είχαν προσεγγίσει παράγοντες της πόλης για να διεκδικήσει την δημαρχία της πόλης.

Πλέον αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις αλλά και οι λεπτομέρειες σχετικά με την υποψηφιότητα Μώραλη και Μαρινάκη τις επόμενες ώρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ