Νέα απειλή από τους Ευρωπαίους. Θα μας αποκλείσουν από την Eurovision!!!

Νέα απειλή από τους Ευρωπαίους. Θα μας αποκλείσουν από την Eurovision!!!
Με μεγάλη μου θλίψη διάβασα πριν από λίγο ότι ο πρόεδρος της EBU, Ζαν Μαρί Φιλιπό, σε συνάντηση που είχε με τα μέλη της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων και τον εκπρόσωπο των δημοσιογράφων της ΕΡΑ Νίκο Τσιμπίδα, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποκλειστεί η χώρα μας από τον επόμενο διαγωνισμό της Eurovision λόγω των γεγονότων που συνέβησαν στην ΕΡΤ.

Και τώρα πώς θα ζήσουμε χωρίς S.A.G.A.P.O. και Μιχάλη Ρακιτζή, πώς θα ζήσουμε χωρίς τον απίστευτο συνδυασμό του hip hop με το ζεμπέκικο που… συνέπλεξαν οι Stereo Mike και Λούκας Γιώργας και που σίγουρα θα έκαναν και τον αείμνηστο Ζαμπέτα να ανατριχιάζει από υπερηφάνεια και τέλος πώς θα ζήσουμε χωρίς το άσμα του Αγάθωνα και των Kosa Nostra «Το Αλκοόλ είναι δωρεάν»;

Αυτά μας κάνουν οι Ευρωπαίοι και δεν μπορούμε με τίποτα να τους συμπαθήσουμε. Δεν μπορείτε κύριοι εσείς να μας απειλείτε με αποκλεισμό από αυτόν το πολύ σοβαρό θεσμό χωρίς να μας δώσετε την δυνατότητα να συμμορφωθούμε. Θα την αλλάξουμε την Δ.Τ., θα αποκτήσουμε πρόγραμμα, θα αφήσουμε τον Παντελή Καψή να ολοκληρώσει το πετυχημένο έως σήμερα έργο του. Δεν θα αναθέσουμε ξανά απευθείας δουλειές σε φίλους και γνωστούς. Μην μας το κάνετε αυτό!!!!

Απειλή: Και για να ξέρετε, αυτός, είναι λόγος για να βγουμε όλοι οι Ελληνες στο πεζοδρόμιο, αφού τρία μνημόνια δεν το κατάφεραν.

Υ.Γ. Συγχαρητήρια στην Εθνική μας!!!