Συμφωνία... με σημασία για τον προϋπολογισμό

Συμφωνία... με σημασία για τον προϋπολογισμό
Συμφωνία, με σημασία για την παρακολούθηση της εκτέλεσης του προϋπολογισμού και της άσκησης οικονομικής πολιτικής, αλλά και για την

παροχή γνωμοδοτήσεων, πρόκειται να υπογράψουν σύντομα το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδος και το Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής.

Αυτό γνωστοποιείται με ανακοίνωση του Επιμελητηρίου και σημειώνεται ότι πρόκειται για ένα μνημόνιο συνεργασίας, που στόχο έχει να λειτουργήσει συμπληρωματικά και συμβουλευτικά προς την κεντρική διοίκηση του υπουργείου Οικονομικών, με στοχευμένες μελέτες και παρεμβάσεις.

Την περαιτέρω και άμεση προώθηση αυτής της συνεργασίας επιβεβαίωσαν ο πρόεδρος της Βουλής, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Κωνσταντίνος Κόλλιας, κατά τη συνάντηση, που είχαν, μαζί με το Προεδρείο του Ο.Ε.Ε., στο Κοινοβούλιο.

Ο κ. Μεϊμαράκης δεσμεύθηκε επίσης να οργανώσει συνάντηση του προεδρείου του επιμελητηρίου με τους προέδρους των επιτροπών της Βουλής, με την έναρξη της νέας κοινοβουλευτικής περιόδου, ώστε να διασφαλιστεί η - απαραίτητη - συμμετοχή του επιμελητηρίου στις συνεδριάσεις των επιτροπών με σχετικά θέματα.