Δόση στεγαστικού για ανέργους 10 Ευρώ το μήνα

Δόση στεγαστικού για ανέργους 10 Ευρώ το μήνα
Είσαι άνεργος και έχεις στεγαστικό; Κανένα πρόβλημα για τον επόμενο χρόνο αρκεί να πληρώνεις 10 Ευρώ το μήνα. Και αν βρεις δουλειά για ένα χρόνο μπορείς να πληρώνεις μόνο τόκους.

Φυσικά αυτά δεν συμβαίνουν στην Ελλάδα αλλά στην Κύπρο η οποία μια ακόμα φορά δείχνει ότι είναι προηγμένη χώρα. Τα παραπάνω μέτρα ανακοινώθηκαν από τον Πρόεδρο Τράπεζας Κύπρου Κρίστη Χασάπη. Επίσης ο κ. Χασάπης ανέφερε επίσης ότι για όσους έχουν συνάψει δάνειο, με εκτιμημένη αξία ακινήτου κάτω από 250.000 ευρώ, το επιτόκιο θα μπορεί να μειωθεί κατά δύο μονάδες, όχι όμως κάτω από το 3,75%.

Ακόμη δήλωσε ότι η Τράπεζα Κύπρου δεν θα χαριστεί στους μεγάλους οφειλέτες και θα βρει τους τρόπους να εξασφαλίσει το λαβείν της. Μάλιστα ανέφερε ότι θα αρχίσει από αυτούς που οφείλουν μεγάλα ποσά. Σύμφωνα με στοιχεία της τράπεζας, περίπου 20 οφειλέτες, μεταξύ των οποίων μεγάλοι επιχειρηματίες της αγοράς ακινήτων, οφείλουν συνολικά πέραν των 6 δισ. ευρώ.

Τι σημαίνουν όλα αυτά; Πολύ απλά στην Κύπρο υπάρχει σεβασμός στους δανειολήπτες που βρέθηκαν στη δίνη της κρίσης και παράλληλα με ευχαριστημένους δανειολήπτες υπάρχει η προοπτική και τα σπίτια να διασωθούν και τα δάνεια των τραπεζών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ