Συνεχίζεται το σίριαλ Αναστασιάδη - Δημητριάδη

 Συνεχίζεται το σίριαλ Αναστασιάδη - Δημητριάδη
Ο Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου, Πανίκου Δημητριάδης δεν παραιτείται από την θέση του.  Το ξεκαθάρισε ο ίδιος σε συνέντευξη του στους Financial Times, αν και οι σχέσεις του με τον Κύπριο Πρόεδρο Α. Αναστασιάδη είναι δυσλειτουργικές και δεν μπορεί να συνεχιστούν έτσι.

Μάλιστα ο κ. Δημητριάδης δεν παρέλειψε να "αδειάσει¨για μια ακόμη φορά τον κ. Αναστασιάδη λέγοντας ότι οι περιορισμοί στις συναλλαγές δεν θα αρθούν μέχρι τον Ιανουάριο όπως αναφέρει κύπριος Πρόεδρος. Σύμφωνα με τον διοικητή της ΚτΚ, το κυβερνητικό χρονοδιάγραμμα για άρση των περιορισμών έως τον Ιανουάριο είναι «υπερφιλόδοξο».
Το χάσμα ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι πλέον αγεφύρωτο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η κυβέρνηση καταλογίζει στον κ. Δημητριάδη επικίνδυνους χειρισμοούς του στο θέμα της εφαρμογής του προγράμματος εξόδου του χρηματοπιστωτικού συστήματος από την επιτήρηση αλλά και "εξυπηρετήσεις αλλότριων συμφερόντων". Από την άλλη πλευρά το θέμα για τον Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου έχει γίνει πλέον προσωπικό....

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ