Η σοκαριστική περιγραφή της ηθοποιού που κατηγορεί για απόπειρα βιασμού τον Πέτρο Φιλιππίδη

Η σοκαριστική περιγραφή της ηθοποιού που κατηγορεί για απόπειρα βιασμού τον Πέτρο Φιλιππίδη

Τη Δευτέρα αναμένεται να συνεχιστεί η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη που ξεκίνησε την Παρασκευή (18/03) και διακόπηκε. Ο γνωστός ηθοποιός κατηγορείται για έναν βιασμό κατ’ εξακολούθηση και δύο απόπειρες βιασμού.

Σήμερα, το “Πρω1νό” του ΑΝΤ1 αποκάλυψε τι ισχυρίζεται η ηθοποιός, η οποία κατηγορεί τον Πέτρο Φιλιππίδη για απόπειρα βιασμού μέσα στο αυτοκίνητο του ηθοποιού το 2014. Η περιγραφή της είναι σοκαριστική.

«Με οδήγησε με το μαύρο τζιπ και τα ανοιχτόχρωμα καθίσματα σε αδιέξοδο δρομάκι στο Παλαιό Ψυχικό. Πάτησε το κεντρικό κλείδωμα και άρχισε να απλώνει το χέρι του πάνω μου και μου σηκώνει το φόρεμα. Του άρπαξα τα χέρια και του είπα να σταματήσει. “Κόφ’ το! Θα σε βγάλω στα κανάλια”! Γέλαγε και χαϊδευόταν! “Τα αρχ@@@ θα μου κλ@@@ τα κανάλια”.

Τον έβλεπα να ξεφεύγει. Άνοιξε το παντελόνι και άρχισε να αυνανίζεται. Είχε ιδρώσει και ήταν απαίσιος. Του φώναζα να ανοίξει τις πόρτες. Με έπιασε από τον σβέρκο και με τράβηξε πάνω του. Ο σιχαμένος. Δεν ξέρω… Ίσως θα έπρεπε να τον δαγκώσω με λύσσα και να του κάνω ζημιά. Ούτε αυτό, όμως, άντεχα να κάνω εκείνη τη στιγμή.

Έκανα πως παθαίνω κρίση. Χτυπιόμουν. Χέρια, πόδια, γόνατα, αγκώνες. Υστερία. Σοκ. Κρίση. Στην αρχή τού άρεσε. Έβαζε περισσότερη δύναμη και πόθο. “Παρ’ τον! Πάρ’ τον στο στ…α”. Μετά από λίγα λεπτά, και αφού είχε δίπλα του ένα αγρίμι, άνοιξε την πόρτα και με πέταξε έξω από το αυτοκίνητο. Έπεσα με τα γόνατα. “Άντε γ@@@ που θες και ρόλο”»

Με πληροφορίες: enikos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ