Τρόμος για την Κατερίνα Δαλάκα: Δέχεται απειλές εξαιτίας του βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη

Τρόμος για την Κατερίνα Δαλάκα: Δέχεται απειλές εξαιτίας του βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη

 Η Κατερίνα Δαλάκα μίλησε με αφορμή την υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα σε γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης και την φερόμενη εμπλοκή του ονόματος του συντρόφου της, Δημήτρη Φιντιρίκου, σε αυτή.

Απειλές για τη ζωή της δέχεται η Κατερίνα Δαλάκα με αφορμή την καταγγελία της 24χρονης Γεωργίας πως έπεσε θύμα βιασμού σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Το όνομα του συντρόφου της Δημήτρη Φιντιρίκου κάποια στιγμή είχε αναφερθεί στην υπόθεση μέσω αναρτήσεων στα social media, ωστόσο ο ίδιος μέσω ανάρτησης του διέψευσε κάθε εμπλοκή.

Η αθλήτρια και νικήτρια του Survivor τόνισε πως ο σύντροφός της ουδεμία σχέση έχει με την υπόθεση, ενώ μάλιστα αποκάλυψε πως την απείλησαν ότι θα της ρίξουν βιτριόλι.

«Αυτό που είπα από την πρώτη στιγμή είναι ότι εύχομαι να αποδοθεί δικαιοσύνη στην κοπέλα. Περιμένω κι εγώ να δω τις εξελίξεις. Είναι πολύ άσχημο να συμβαίνουν τέτοια πράγματα το 2022 και φυσικά όταν μια γυναίκα λέει “όχι”, είναι “όχι”. Τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο πρέπει να έχει η Δικαιοσύνη χωρίς καμία ολιγωρία», δήλωσε στο ΟΚ η Κατερίνα Δαλάκα.

«Είναι άσχημο χωρίς να υπάρχουν στοιχεία και καταγγελίες για κάποιο πρόσωπο να το εμπλέκουν και να το διασύρουν σε όλη την Ελλάδα για κάτι που ως άνθρωπος δεν θα το φανταζόταν καν.

Κι αυτό δεν το λέω μόνο για τον Δημήτρη αλλά για τον οποιονδήποτε διασύρθηκε μέσα από αυτή την ιστορία, και ειδικά τόσο άδικα.

Ας σταματήσουν τα fake news γιατί μπορεί να καταστρέψουν έναν άνθρωπο και την οικογένειά του προκαλώντας πρόβλημα στη δουλειά του και στον περίγυρό του.

Ας σταματήσει η παραπληροφόρηση και ας αφήσουμε τις Αρχές, την Ελληνική Αστυνομία και τους ειδικούς να κάνουν σωστά τη δουλειά τους.

Το πιο επικίνδυνο είναι ότι με αυτό τον τρόπο ίσως χάνεται η ουσία και τη βγάζουν καθαρή και οι πραγματικοί ένοχοι», ανέφερε για την εμπλοκή του ονόματος του συντρόφου της, Δημήτρη Φιντιρίκου.

Όσο για το αν έγινε δέκτης αρνητικών μηνυμάτων λόγω της σχέσης της με τον Δημήτρη Φιντιρίκο:

«Δεν μιλάμε απλά για αρνητικά μηνύματα.

Μιλάμε για μηνύματα μίσους, για μηνύμα τα που δεν το χωρούσε ο νους μου ότι κάποιος κάθισε να τα γράψει και να τα στείλει.

Υπήρξε άνθρωπος που μου έστειλε μήνυμα “άμα σε βρούμε, θα σου ρίξουμε βιτριόλι”!

Δεν μπορώ να φανταστώ ότι όταν έχουμε νωπή ακόμα την εικόνα αυτού του κοριτσιού που δέχτηκε την επίθεση με το βιτριόλι και εισέπραξε αγάπη από όλη την Ελλάδα, υπάρχει άνθρωπος που γράφει κάτι τέτοιο.

Και όχι μόνο μηνύματα, αλλά και απειλές για εμένα και όλη μου την οικογένεια.

Τι κακό τούς έχω κάνει; Ποιον πείραξα; Ποιον ενόχλησα για να βγάλουν τόσο μίσος απέναντί μου;

Το Διαδίκτυο έχει κάνει πολλά καλά, όπως ήταν η ιστορία του Ιακωβίδη που λέγαμε προηγουμένως, η οποία διαδόθηκε σε ελάχιστο χρόνο σε όλη την Ελλάδα και ο σπουδαίος αυτός αθλητής μπόρεσε να βρει χορηγούς.

Αλλά μπορεί να γίνει και το αντίθετο.

Αν μια πληροφορία κάνει τον γύρο του Διαδικτύου χωρίς να έχει διασταυρωθεί, μπορεί να καταστραφεί ένας άνθρωπος», σημείωσε η ίδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ