Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η πρώτη αντίδραση στην κάμερα μετά τις αποκαλύψεις (vid)

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η πρώτη αντίδραση στην κάμερα μετά τις αποκαλύψεις (vid)

Πως αντέδρασε ο γνωστός παρουσιαστής μετά το σκάνδαλο που προκλήθηκε.

Σάλο και κατακραυγή έχουν προκαλέσει οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και τη διαρροή βίντεο πρώην συντρόφου του σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου, χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Υπενθυμίζεται ότι στον απόηχο των αποκαλύψεων αυτών, το υπουργείο Δικαιοσύνης εξετάζει, σύμφωνα με πληροφορίες, την μετατροπή σε κακούργημα από πλημμέλημα που είναι σήμερα, του αδικήματος της παράνομης διοχέτευσης – διακίνησης, μέσω διαδικτύου ή άλλου μέσου, ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων σε σχέση με την ερωτική ζωή. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι θα υπάρξει επίσης και ειδική επιβαρυντική περίσταση, όταν η πράξη στρέφεται κατά ανηλίκου θύματος.

Η κάμερα της εκπομπής TLIVE εντόπισε τον πρώην συνεργάτη των “Ράδιο Αρβύλα” χθες το βράδυ, αλλά και σήμερα. Ο δημοσιογράφος προσπάθησε να του αποσπάσει κάποια δήλωση σχετικά με τις καταγγελίες που είχαν δει το φως της δημοσιότητας. “Ουδέν σχόλιο” είπε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος πριν επιβιβαστεί στο αυτοκίνητό του και αναχωρήσει. “Δεν θέλω να πω τίποτα”, πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ