Έξαλλος συνεργάτης του Γιώργου Τράγκα με τον γιατρό του: «Δεν τιμά τον νεκρό φίλο, πρώην ασθενή του»

Έξαλλος συνεργάτης του Γιώργου Τράγκα με τον γιατρό του: «Δεν τιμά τον νεκρό φίλο, πρώην ασθενή του»

Την έντονη αντίδραση του στενού συνεργάτη του Γιώργου Τράγκα, Πάρι Κουρτζίδη, προκάλεσαν τα όσα είπε νωρίτερα σήμερα ο διαβητολόγος και γιατρός του εκλιπόντος, Χρήστος Ζούπας.

Συγκεκριμένα ο Χρήστος Ζούπας μιλώντας στην ΕΡΤ1 είπε ότι «νιώθω για πρώτη φορά ότι δεν πέτυχα να πείσω τον Γιώργο να ακολουθήσω τις συμβουλές μου. Τον εκλιπαρούσα ακόμη και την τελευταία στιγμή να κάνει το εμβόλιο. Δεν μπορούσε να εξηγήσει τους λόγους, έδινε δικαιολογίες παιδιάστικες, όπως θα μού ανεβάσει το σάκχαρο που δεν συνάδουν με την προσωπικότητα του».

«Δεν πρόλαβαν οι γιατροί να κάνουν τίποτα, γιατί με τη λοίμωξη απορρυθμίστηκε τόσο πολύ το σάκχαρο που άρχισαν όλα να έχουν αντίστροφη μέτρηση», τόνισε ο ειδικός Παθολόγος – Διαβητολόγος.

ΕΣΗΕΑ: ο Γιώργος Τράγκας άφησε το ιδιαίτερο στίγμα του με τις δημοσιογραφικές του «μάχες»

«Όταν πας στο νοσοκομείο και παρουσιάζεις ένα καρδιαγγειακό πρόβλημα σε σώζουν χάρη στη στεφανιογραφία και την αγγειοπλαστική, αλλά το σκιαγραφικό κάνει ζημιά σε ορισμένους ανθρώπους στα νεφρά, παθαίνεις ανεπάρκεια και μπαίνεις σε έναν φαύλο κύκλο από όπου δεν βγαίνεις ποτέ», πρόσθεσε ο κ. Ζούπας.

«Είχε μεικτή άποψη, ο Γιώργος Τράγκας. Από τη μια δεν πολυπίστευε ότι ένας αόρατος ιός μπορεί να δημιουργεί τόσα προβλήματα, από την άλλη ένιωθε δυνατός και ήταν εντυπωσιακά ανθεκτικός. Την ημέρα που νόσησε αναρωτιόταν αν πρέπει να κάνει κάτι», ανέφερε ο γιατρός.

Έφυγε από τη ζωή η Ροζίτα Σώκου - Νοσηλευόταν με κορωνοϊό

Η απάντηση του Πάρι Κουρτζίδη

Ο Πάρις Κουρτζίδης με ανάρτησή του στο Twitter απάντησε στον γιατρό, κάνοντας μεταξύ λόγο για ανακρίβειες.

“Παρότι οι ώρες δεν είναι για πολλά… Δεν μπορώ να επιτρέψω αυτό που γίνεται… Ο κ. Ζούπας τέτοια μέρα δεν τιμά τον νεκρό φίλο πρώην ασθενή του, δηλώνοντας ανακρίβειες. Δεν υπήρχε παρέα δημοσιογράφων δίπλα του που είναι ανεμβολίαστοι. Ίσα-ίσα εμβολιασμένος τον κόλλησε.”, έγραψε ο δημοσιογράφος και εκπρόσωπος Τύπου του «Κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποί», Πάρις Κιουρτζίδης, του κόμματος που είχε ιδρύσει πριν λίγο καιρό ο Γιώργος Τράγκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ