Ράκος η Βασιλική Μιλλούση με τις δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια για το #metoo

Ράκος η Βασιλική Μιλλούση με τις δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια για το #metoo

Νιώθω χρέος να ζητήσω ένα τεράστιο συγγνώμη προς όλους τους Έλληνες για τη λάθος διατύπωση της σκέψης μου, δήλωσε φανερά μετανιωμένος ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε στον αέρα της εκπομπής Happy Day ότι επικοινώνησε με τη Βασιλική Μιλλούση και ήταν σε άθλια ψυχολογική κατάσταση.

«Και εκείνη θέλει να μιλήσει για αυτό πριν εμφανιστεί στο Dancing with the Stars, που είναι ένα σόου πιο χαλαρό και ανάλαφρο για να διασκεδάσει τον κόσμο» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια του Alpha για να συνομιλήσει, στη συνέχεια, με την αθλήτρια στον αέρα της εκπομπής της.

Η Βασιλική Μιλλούση τόνισε χαρακτηριστικά πως «ο Λευτέρης πέρα από κάθε επιτυχία είναι καλός άνθρωπος. Αυτό είναι κάτι που δεν τον αντιπροσωπεύει. Έκανε μια εντελώς λάθος διατύπωση σε μια συνέντευξη που όλοι μας, είμαι σίγουρη, έχουμε έρθει σε αυτή την κατάσταση. Να έρθουν με ένα μικρόφωνο μπροστά σου, την ώρα που έχεις περάσει ένα βράδυ, είναι αργά και είσαι κουρασμένος να σου κάνουν μια τόσο σημαντική ερώτηση. Για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα που είμαστε οι πρώτοι που έχουμε σταθεί στο #metoo και στη Σοφία Μπεκατώρου που είναι φίλη μας».

“Είμαι πάρα πάρα πολύ στεναχωρημένη. Νομίζω πως πέρασα μία από τις πιο δύσκολες ημέρες της ζωής μου. Μετά τους χαμούς των γονιών μου, αυτό που συνέβη χθες είναι ότι χειρότερο έχω ζήσει” συμπλήρωσε η αθλήτρια στην πρωινή εκπομπή του Alpha.

Η συγγνώμη του Λευτέρη Πετρούνια

Σημειώνεται ότι ο Λευτέρης Πετρούνιας, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου έκανε λόγο για λανθασμένη διατύπωση και ζήτησε δημόσια συγγνώμη, για τη δήλωσή του σχετικά με το #MeTοο.

“Η διατύπωση του τρόπου σκέψης ήταν λάθος. Νιώθω χρέος να ζητήσω ένα τεράστιο συγγνώμη προς όλους τους Έλληνες για τη λάθος διατύπωση της σκέψης μου” , τόνισε ο Λευτέρης Πετρούνιας και πρόσθεσε: “Ρωτήθηκα για το κίνημα #MeToo και απάντησα αποκλειστικά και μόνο με κάποιες καταγγελίες στην ενόργανη για ψυχολογική βία. Πρόκειται για περιστατικά που δεν γνωρίζω. Προερχόμαστε από ένα πολύ σκληρό άθλημα. Αν έχει συμβεί κάτι, έχουν την πλήρη στήριξή μου”.

Επανέλαβε ότι δεν έχει δει κάτι τέτοιο και δήλωσε ότι είναι υπέρμαχος του κινήματος, καθώς όπως είπε, στάθηκε δίπλα στη Σοφία Μπεκατώρου, κοινοποιώντας πολλές φορές την εξομολόγησή της. “Βγήκα χέρι χέρι με την Κορακάκη συμβολίζοντας την ισότητα των δύο φύλων. Έχουμε κάνει διαδικτυακά σεμινάρια με την Σοφία Μπεκατώρου για την αντιμετώπιση όλων αυτών των περιστατικών και για το πώς θα εξαλειφθούν. Είμαι πατέρας δύο κοριτσιών και ανήσυχος για τη σάπια κοινωνία που ζούμε” πρόσθεσε ο αθλητής.

Τόνισε δε ότι δικαίως υπάρχουν αντιδράσεις και κατέληξε λέγοντας: “Καταδικάζω κάθε μορφή βίας παντού. Έχω πει αλλεπάλληλες φορές ότι οι Έλληνες είναι η δύναμή μου. Δεν μασάω τα λόγια μου ποτέ και βγαίνω πάντα να απαντήσω. Δεν έχω κρυφτεί ποτέ πίσω από δηλώσεις, δεν ντρέπομαι και δεν φοβάμαι να ζητήσω συγγνώμη. Όντως έκανα ένα λάθος. Δεν είμαι τόσο καλός ομιλητής, όσο είμαι στους κρίκους”.

Π

Πηγή: enikos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ