Κατερίνα Καινούργιου: Ανακοίνωσε την αποχώρηση της από το OPEN - Έντονα παράπονα με τη διεύθυνση

Κατερίνα Καινούργιου: Ανακοίνωσε την αποχώρηση της από το OPEN - Έντονα παράπονα με τη διεύθυνση

Πως κλονίστηκε η σχέση της παρουσιάστριας με την διεύθυνση του OPEN και οδήγησε στην αποχώρηση της

Η Κατερίνα Καινούργιου ανακοίνωσε και επισήμως την αποχώρησή της από τον τηλεοπτικό σταθμό Open, εκφράζοντας παράλληλα τα παράπονά της για μια σειρά από ζητήματα, που όπως εξέθεσε προέκυψαν την περασμένη τηλεοπτική σεζόν.

Πρόκειται στην πραγματικότητα για το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου, αφού εδώ και μήνες συζητιέται στα τηλεοπτικά πηγαδάκια η μετακίνηση της παρουσιάστιας σε άλλο τηλεοπτικό σταθμό που θα έμπαινε πρώτος στη λίστα, τουλάχιστον αν τους τοποθετούσαμε με αλφαβητική σειρά.

Απουσία της διεύθυνσης καταλογίζει η Κατερίνα Καινούργιου


Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το iefimerida, η Κατερίνα Καινούργιου και η ομάδα της εξέφραζαν εδώ και μήνες την αγωνία τους για την πλήρη απουσία στήριξη από τη Διεύθυνση προγράμματος του καναλιού. Ωστόσο, όπως υποστηρίζει η παρουσιάστρια, δεν έλαβε καμία ανταπόκριση όλο αυτό το διάστημα.


Αντίθετα, λίγο μετά την ανανέωση του συμβολαίου της, η Κατερίνα Καινούργιου δηλώνει πως η Διεύθυνση του σταθμού απουσίαζε συνέχεια από συσκέψεις, συζητήσεις, ανταλλαγή επικοινωνίας και ανταπόκριση στα ζητήματα που προέκυπταν για την εκπομπή. Από το περιβάλλον της παρουσιάστριας αναφέρουν μάλιστα πως η παρούσα διεύθυνση δεν εμφανίστηκε ποτέ στο πλατό της εκπομπής για έναν απλό χαιρετισμό.

Η Κατερίνα Καινούργιου κάνει λόγο για μείωση μπάτζετ


Η Κατερίνα Καινούργιου μετέφερε στην μέχρι πρότινος τηλεοπτική της στέγη την δυσαρέσκειά της και για το γεγονός πως, παρότι τα νούμερα τηλεθέασης ήταν ιδιαίτερα υψηλά, το κανάλι προχώρησε σε μείωση κόστους. Η εκπομπή έπρεπε να βγει με λιγότερες ώρες μοντάζ, μειωμένες βάρδιες και αριθμό εξωτερικών συνεργείων και αποχώρηση συνεργατών της παρουσιάστριας απότ η δημοσιογραφική ομάδα.

Αυτό το κλίμα προκάλεσε έντονη ανασφάλεια στην ομάδα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και οδήγησε, σύμφωνα με την ίδια, σε αποχώρηση ορισμένων, αλλά και την θέληση άλλων να αναζητήσουν αλλού δουλειά.

«Κλονίστηκε η σχέση εμπιστοσύνης με τον σταθμό»


Η Κατερίνα Καινούργιου υποστηρίζει πως με βάση τα παραπάνω κλονίστηκε πλήρως η σχέση εμπιστοσύνης με τον σταθμό, παρά το γεγονός πως διατηρεί άριστες σχέσεις με τη διοίκηση του καναλιού.

Επιπλέον, η παρουσιάστρια αναφέρεται σε κινήσεις του σταθμού, όπως εξώδικα σε τρίτους, που δημιούργησαν «συνθήκες αποκλεισμού» από την τηλεοπτική αγορά και δυσκόλεψαν την καθημερινότητα της ομάδας της εκπομπής.

Πηγή: iefimerida.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ