Survivor: Αυτοί είναι οι 4 υποψήφιοι για αποχώρηση

Survivor: Αυτοί είναι οι 4 υποψήφιοι για αποχώρηση

Η Χριστίνα Κεφαλά ανακηρύχθηκε στην ψηφοφορία υποψήφια για αποχώρηση για την μπλε ομάδα

Oι κόκκινοι πήραν ρεβανς και κέρδισαν στο 2ο αγώνισμα ασυλίας του Survivor , με 10-5 και να αοδηγήσουν την μπλε ομάδα στον ντάκο και στη διαδικασία ψηφοφορίων των άλλων δύο υποψηφίων για αποχώρηση.

Yπενθυμίζεται ότι από τη διαδικασία της Δευτέρας, πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση ψηφίστηκε ο… συνήθης ύποπτος, Τριαντάφυλλος, ενώ , την ατομική ασυλία κέρδισε ο Ηλίας Μπόγδανος στην ομαδα τον μπλε νικήτης βγήκε ο Κόρο.


Ηλίας και Αλέξης είχαν τσακωθεί αρκετές φορές όταν βρίσκονταν στους αντίπαλους πάγκους, ενώ πάλεψαν χθες για την ατομική ασυλία.
Στο συμβούλιο του νησιού τα αίματα άναψαν εκ νέου μεταξύ Αλέξη Παππά και Κώστα Παπαδόπουλου.

Αφορμή αποτέλεσε η προσωπική επίθεση του Αλέξη στον Τζέιμς Καφετζή, τον οποίο χαρακτήρισε "μεγάλο αγκάθι" του Survivor. Ο Κώστας Παπαδόπουλος αντέδρασε, λέγοντας ότι τουλάχιστον ο Τζέιμς αγωνίζεται, ενώ ο Τριαντάφυλλος δε συμμετέχει επιδεικτικά στα αγωνίσματα.

Survivor : Οι 4 υποψήφιοι για αποχώρηση

Η Χριστίνα Κεφαλά ανακηρύχθηκε στην ψηφοφορία υποψήφια για αποχώρηση για την μπλε ομάδα.

Ο Ηλίας Μπογδάνος επέλεξε να θέσει υποψήφιο προς αποχώρηση τον Αλέξη Παππά - τον χαρακτήρισε μάλιστα και υπαίτιο για το κλίμα διχασμού που υπάρχει στις δύο ομάδες. Ο Γιώργος Κορόμι (νικητής του χθεσινού αγωνίσματος ασυλίας) με τη σειρά του επέλεξε για αποχώρηση τον Κώστα Παπαδόπουλο.

Έτσι οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου, η Χριστίνα Παππά, ο Αλέξης Παππάς και ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Πηγή: skai.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ