Νόσησε με κορωνοϊό η Σοφία Παυλίδου: Είχα πονοκέφαλους, πόνους στα κόκαλα και λίγο πυρετό

Νόσησε με κορωνοϊό η Σοφία Παυλίδου: Είχα πονοκέφαλους, πόνους στα κόκαλα και λίγο πυρετό

Η Σοφία Παυλίδου μέσω του Instagram, μίλησε για το ριάλιτι, αποκαλύπτοντας πως μετά το παιχνίδι νόσησε από κορωνοϊό


Η Σοφία Παυλίδου αποχώρησε οικειοθελώς από τη “Φάρμα” πριν από λίγες ημέρες.

Την Κυριακή έκανε ανάρτηση στο Instagram, όπου μίλησε για το ριάλιτι, αποκαλύπτοντας πως μετά το παιχνίδι νόσησε από κορωνοϊό.

«Χαθήκαμε για λίγο γιατί έκανα ένα υπέροχο ταξίδι στην Φάρμα, σε αυτή την πολύ όμορφη τοποθεσία, σε ένα πάρα πολύ ωραίο αγροτικό σπίτι. Για εμένα ήταν ένα πάρα πολύ όμορφο ταξίδι, θέλω να σας ευχαριστήσω για τα μηνύματα σας. Να σας πω ότι στην υγεία μου δεν έχω κανένα πρόβλημα, πριν μπω έκανα ένα πολύ μεγάλο check up και μετά από κάποιες αρρυθμίες χρειάστηκε να βάλω halter.

Μετά τον αγώνα ασυλίας εκεί έπαθα έναν πανικό και νομίζω ότι χρειάζεται να γνωρίζουμε τα όρια μας, έτσι επέστρεψα στο σπίτι μου. Έκατσα κλεισμένη μέσα για να μην καταλάβετε ότι έφυγα πριν παιχτεί το επεισόδιο, όμως με επισκέφθηκε ένας φίλος μου ο οποίος, μετά από 2 ημέρες με ενημέρωσε ότι είναι θετικός στον κορωνοιό. Την άλλη ημέρα έκανα το τεστ και βγήκα θετική στον covid, θέλω να το μοιραστώ μαζί σας γιατί δεν είναι ταμπού, είχα πονοκέφαλους, πόνους στα κόκαλα και λίγο πυρετό. Έκατσα άλλες δύο εβδομάδες στο σπίτι», είπε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ