Άγριες Μέλισσες: Μια άγρια τιμωρία, μια πλεκτάνη και τρεις νέοι ηθοποιοί στο σημερινό επεισόδιο

Άγριες Μέλισσες: Μια άγρια τιμωρία, μια πλεκτάνη και τρεις νέοι ηθοποιοί στο σημερινό επεισόδιο

Tο Διαφάνι ετοιμάζεται για μια άγρια τιμωρία και μια πλεκτάνη - Η σειρά θα γυρίσει πίσω στο 1920 οπού θα αποκαλυφθεί ένα μεγάλο μυστικό 

Μια πλεκτάνη εις βάρος μιας άτυχης γυναίκας κι ένας φόνος θα γίνουν η αρχή του κακού για το σπίτι των Σεβαστών στις «Άγριες Μέλισσες».

Tο Διαφάνι ετοιμάζεται για την άγρια τιμωρία του Μάνου Βόσκαρη και την εξέλιξη της διαμάχης ανάμεσα στη Δρόσω και την Ασημίνα, με τον Νικηφόρο να έχει τα δικά του σχέδια.

Σε ρεπορτάζ της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» το πρωί της Τρίτης (23/03) αναφέρθηκαν τα ονόματα των ηθοποιών που θα ερμηνεύσουν τους χαρακτήρες που έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στο παρελθόν του Βόσκαρη. Κώστας Ανταλόπουλος, Νίκος Ιωαννίδης και Όλγα Δαμάνη θα είναι οι ηθοποιοί που θα δούμε στο επεισόδιο της Τετάρτης (24/03).


Σύμφωνα με το spoiler της εκπομπής «Πρωινό» και τον Αλέξη Μίχα, η σειρά θα γυρίσει πίσω στο 1920 οπού θα αποκαλυφθεί ένα μεγάλο μυστικό για τον πατέρα του Βόσκαρη. Θα δούμε τι συνδέει τον Μάνο Βόσκαρη με την οικογένεια των Σεβαστών. Θα δούμε τον Σέργιο Σεβαστό, τον πρεσβύτερο, τον οποίο είχε υποδυθεί ο Τάσος Χαλκιάς, τώρα θα τον δούμε από άλλον ηθοποιό σε νεότερη ηλικία και θα δούμε τον Γιώργη Σταμίρη, αλλά και τον πατέρα του Βόσκαρη.

Θα αποκαλυφθεί τι συνδέει τον Μάνο Βόσκαρη με την οικογένεια των Σεβαστών. Ο Σέργιος Σεβαστός, ο πατέρας, ήταν εκείνος που είχε δολοφονήσει τον πατέρα του Μάνου Βόσκαρη και γι' αυτό ο τελευταίος τρέφει μίσος μέσα του για την οικογένεια των Σεβαστών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ