MasterChef 5: Aπόψε ένας γυρίζει σπίτι του - Κάποιοι «παγώνουν» από αγωνία! Κάποιοι «ψήνονται» 

MasterChef 5: Aπόψε ένας γυρίζει σπίτι του - Κάποιοι «παγώνουν» από αγωνία! Κάποιοι «ψήνονται» 

Απόψε, Τρίτη 23/3, ένας ακόμα διαγωνιζόμενος επιστρέφει στο σπίτι του αφήνοντας πίσω τους 13 συμπαίκτες του

Ό,τι φαίνεται εύκολο, είναι στην πραγματικότητα πιο απαιτητικό, ειδικά σε ένα Τεστ Δημιουργικότητας. Ποιος θα κερδίσει την πολυπόθητη Κάρτα Ασυλίας και ποιοι θα βρεθούν σε δοκιμασία αποχώρησης;

Απρόσμενες αποφάσεις και στρατηγικές κινήσεις δημιουργούν εντάσεις στο πλατό του διαγωνισμού. Όμως η κουζίνα του MasterChef 5 απαιτεί ψυχραιμία και μαγειρική ετοιμότητα.

Απόψε, Τρίτη 23/3, ένας ακόμα διαγωνιζόμενος επιστρέφει στο σπίτι του αφήνοντας πίσω τους 13 συμπαίκτες του.

masterchef νεο επεισοδιο

Τα μαχαίρια ακονίζονται! Οι φωτιές έχουν ανάψει! Το… αίμα βράζει! Κάποιοι «παγώνουν» από αγωνία! Κάποιοι «ψήνονται»

Με θέμα την ανακύκλωση υλικών, εμπνευσμένο από την καμπάνια μεγάλης εταιρίας αθλητικών ειδών, οι φιλόδοξοι μάγειρες καλούνται να μαγειρέψουν με υλικά που όταν περισσεύουν, συνήθως καταλήγουν στον κάδο απορριμμάτων.

Το πιο νόστιμο και ευφάνταστο πιάτο, θα κερδίσει το Mystery Box και το προνόμιο να διαμορφώσει τα πράγματα για το Τεστ Δημιουργικότητας, που ακολουθεί.

Το Τεστ Δημιουργικότητας, ακολουθεί τη βιώσιμη μαγειρική της προηγούμενης δοκιμασίας.

Η Μαρίνα Ντεμολλάι σχολιάζει τους συμπαίκτες της

Στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef 5 η Μαρίνα Ντεμολλάι σχολίασε αρκετούς από τους συμπαίκτες της, οι οποίοι κατά την άποψή της δεν θα έπρεπε να είναι στο παιχνίδι.

Τα σχόλια της παίκτριας έγιναν με αφορμή την αποχώρηση του Αλέξανδρου Συνοδινού, για τον οποίο τόνισε πως είχε πολλές δυνατότητες, ακόμη και για να φτάσει την τελική πεντάδα.

“Μαγειρικά μιλώντας το επίπεδο του Άλεξ νομίζω ότι ήταν για πεντάδα. Θεωρώ ότι πραγματικά υπάρχουν άνθρωποι που δεν θα έπρεπε να είναι εδώ μέσα. Την αγαπώ, την εκτιμώ κι είναι φίλη μου αλλά το έχω πει στην Κωνσταντίνα. Και που έχει φτάσει στους 14 είναι αρκετό.

Η Λία πάρα πολύ καλή με την παράδοση αλλά αρκετά. Η Μαρία βγήκε μία φορά μπροστά αλλά από εκεί και πέρα τι μας δείχνει; Βάζω μέσα και τον Αντώνη, τον Γιάννη και τον Διονύση. Για εμένα είμαστε πέντε καλοί μάγειρες εδώ μέσα κι ένας εξ’ αυτών έφυγε και τώρα είμαστε τέσσερις.

Όλοι ήταν από πάνω στην δοκιμασία για την Λία. Νομίζω ότι με τρέμουν εδώ πολλοί μαγειρικά. Κάποιοι μου πρότειναν τους παίκτες που έφυγαν αλλά είναι off camera και δεν τα λέμε γιατί φοβόμαστε.”, είπε η παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ