Μετεγγραφή «βόμβα» στην TV: Ποιος παρουσιαστής ετοιμάζεται να αλλάξει «στέγη»

Μετεγγραφή «βόμβα» στην TV: Ποιος παρουσιαστής ετοιμάζεται να αλλάξει «στέγη»
Από νωρίς-νωρίς έχει ξεκινήσει φέτος η «ονοματολογία» ενόψει το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν αλλά και την έναρξη της καινούργιας.

Ο σχεδιασμός –έστω και επί χάρτου προς το παρόν- γίνεται μέσα σε εξαιρετικά νεφελώδες τοπίο καθώς εκτός από τη γενική αβεβαιότητα που πηγάζει από την πορεία των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές, τα τηλεοπτικά κανάλια έχουν και πρόσθετα ζητήματα να αντιμετωπίσουν τα οποία μάλιστα μπορεί να επηρεάσουν καθοριστικά τα budget τους (πώληση τηλεοπτικών αδειών, αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου προκειμένου να καλυφθούν «τρύπες» στα ίδια κεφάλαια κλπ).

Παρ’ όλα αυτά το παρασκήνιο όσον αφορά στα πρόσωπα που αναμένεται (ή μπορεί) να μετακινηθούν έχει αρχίσει να «φουντώνει». Σε ένα από αυτά, εμπλέκεται ο παρουσιαστής της εκπομπής «Όλα» και εκδότης της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, Θέμος Αναστασιάδης. Οι πληροφορίες, τον φέρουν να ολοκληρώνει τον κύκλο των εκπομπών του στον Ant1 και από του χρόνου να μετακομίζει στον Alpha. Μάλιστα, η μετακίνηση έχει ήδη αρχίσει να συζητείται στο κανάλι της Κάντζας.

Το ενδεχόμενο διακοπής της συνεργασίας του με τον Ant1 είχε προαναγγείλει από τον Οκτώβριο ο Θέμος Αναστασιάδης σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Τότε βέβαια, είχε μιλήσει για αποχώρηση από την τηλεόραση και όχι για το μεταγραφή. Το αν στους μήνες που πέρασαν έχουν αλλάξει τα σχέδια, θα φανεί μέσα στο επόμενο διάστημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ